.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi i mama ne mi dava da si napravq nito tatos nito piersin ama az 6te si napravq ne mi puka

Guest
    Moite roditeli sa nito protiv nito za te nqmat dumata as sam si na 18 kvo she mi kagat :P

Абе изчакай още мъничко като станеш самостоятелна тогава мисли за татуси и тем подобни!Докато живееш с тях и докато те издържат мисля ,че трябва да се придържаш към тяхното мнение!!!За да не си усложняваш живота повярвай ми...аз се озъбих един път на баща ми направих нещо което не трябваше да правя и ми беше ЗАБРАНЕНО..и след тва си чупих главата една седмица.....такива лишения имаше...,че да ти умре коня!!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имам същия проблем , ама ми омръзна да се съобразявам с тях .. вече и сама мога да си преценя някои неща. Така че първо ще си направя и после ще им съобщя . Айде Успех и на тебе

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    ax i az imam s16tiq problem ama az iskam da si probiq ezika. maika mi q e strah da ne se vaspali a ba6ta mi uj e neutralen p1k mi izvika 1000 lekarq da mi govorqt kolko bilo opasno p1k az ot 10-na 4oveka s obeci na ezicite ne poznavam i 1 det da ima problem nqkakaf i nz kak da gi naviq

Голям фен
    Иди и си направи, пък после ако ваште тръгнат да ти викат и т.н им обясни, че вече не си малко детенце и че не трябва всяка твоя постъпка да зависи от тях.
    Аз искам пиърсинг на езика , ама и наште не са много навити.За тва ще изчакам още мъничко (в момента съм на 15) и ще си направя пък после квото ще да става:)

според мен из4акаи да станеш на 18 и прави каквото искаш
    а ако можеш да ги убедиш да си направиш това е друго
    Успех

Град
    in your sweet dreams
    a почти на 17 си ? начи на 15 и половина , ми прави си , не вярвам да ти отлепят кожата и да ти забранят да излизаш и да дишаш докато не навършиш 18 (без купон за рд разбира се)
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на teenems
    стани на 18
    и тогава им кажи
    пълнолетна съм и ще правя каквото си искам
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    изчакай да станеш на 18 и тогава ако още го искаш си направи не 1 ,а 1001...ваще пък няма как да те спрат понеже ще си пълнолетна и сама ще носиш отговорност за действията си..
    аз на наще им казах,че стана ли на 18 ще си направя тятус..в началото реакцията не беше особено добра,но пък няма как да ме спрат

в повечето случай родителите са прави и не напразно те спират. когато станеш на 18 сам поемаш отговорност и си прави ако искаш 10 татоса - тогава и да съжаляваш - твоя е вината
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

темата е от 2006

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си