- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам да си направа татус родителите ми са против
Първоначално написано от мммм
когато аз реших да си правя татоса който ми е на кръста родителите ми бяха против. и понеже сичко зависеше от баща ми а него знаех как да го обедя му казах че ако не си направя татос ще си пробия езика (нещото което той мрази и в червата си защото мисли че момичетата който имат обеци са лезбийки без да обиждам тези който имат) и седнага се съгласи (друг е въпроса че аз вече имам и обеца на езика и на пъпа и на веждата и на носа :пПпп
Първоначално написано от ycMuBkaTa
аз така казах на майками за да я обедя нея. и до ден днешен нашите си мислят че татоса ми ще се махне след някоя друга година
нямаш си и на представа колко си прав.Първоначално написано от anonimen
татоса ми вече ми е толкова досаден че ти е бедна фантазията. първото което е още когато ми я направиха вече съжалявах защо си я направих толкова на високо.
от скоро време си харесах друга пак за кръста която не мога да си я направя заради тази. а тя много ми омръзна. и да си кажа чесно... найстина съжалявам че изобщо си правих татос. в началото и аз като момчето. голям кеф. гледам навсякъде из нета за снимки на татоси за да си харесам. карах специално един приятел художник за мен да ми направи някой татос който да ми прилича. дадох сумати и пари само за снимки на татоси с авторски права за да няма никой друг като мен такъв татос и за кво... за оня дето с извинение д*ха. сега да се търся от де да си взимам пари да си я махам.
ти си знаеш най-добре де, но щом си решил да пристъпиш към тази крачка трябва да знаеш и за последствията.
ако питаш мен първо варви и найстина си направи временна татойровка (такива правят вече в Търново) виш как ти стой. виш дали ти харесва и гаранция че до де се махне (1 година) ще ти е умръзнала вече и няма да искаш да си правиш постоянна.
и имаи на предвит и че постоянните татоси след време се променя цвета им. аз попаднах на човек който ми прави с добри бой моята и почти не е мръднал цвета, но пак си има едно избледняване. а бялата Штатоса ми е всетен) боя вече не се вижда изобщо.
ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА ПРЕМИНЕШ КЪМ ТАЗИ КРАЧКА
PS: ако се интересуваш от някое саветче драсни едно Л.С.