- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Helloween?
Някой беше ли на концерта? Днешния концерт?
Saatana vittu perkele hate crew!
Q kajete koi pesni pqha!
Нещо ей такова:
01. Intro
02. The King For A 1000 Years
03. Eagle Fly Free
04. Hell Was Made In Heaven
05. Keeper Of The Seven Keys
06. A Tale That Wasn't Right
07. Loeble solo
08. Occasion Avenue
09. Mr. Torture
10. If I Could Fly
11. Sascha Solo
12. Power
13. Future World
14. The Invisible Man
15. Mrs. God
16. I Want Out
17. Dr. Stein
E, не е като да не бяхме на концерт на Хелоуин снощи, а? Хахах![]()
Баси как ме болят гърлото и ръцете, абе всичко май си ме боли хах!![]()
Който не е отишъл просто е изпуснал мега мноооого!
hodih na koncerta im predi niakolko godini.. vie togava sigurno oshte ne ste slushali takava muzika
beshe prostotia
prosto helloween sa si prostotia
Аз го пропуснах,заради разстоянието.Но дори и да бях в Сф едва ли щяха да ме пуснат с моите 15-16 годинки,хах![]()
Относно мнението на Гост-а,не съм много съгласна.![]()
Helloween си имат и яките песни
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Е луда ли си, то имаше някфи супер малките хлапета. Пък и мойте годиники не са кой знае колко. Няма такава екстра да не те пуснат![]()
Иначееее и мен ръчички ме болят, гърлото ме заболя още не подгряващата група, която не разбрах коя е? Някой има ли идея коя беше, щото аз съм минус тази информация?![]()
Габровската прогресив метъл група Pantommind беше подгряваща. :PПървоначално написано от Boot
razbrah 4e e imalo 5000 4oveka.az ne bqh,ne slu6am heavy,no tova nqma otno6enie po temata.ina4e az minah prez swinging hall sno6ti (Switchstance i razni drugi gluposti)
Ама много смешни бяха. Смисъл аз им се накефих, обаче пича като почна да говори се разбих. И като каза, че следващото парче би трябвало да ни е познатоооо, напрао се сцепих. Тряа да почна да слушам български групи май...Първоначално написано от Her Infernal Majesty
EDIT;
Абе, кога излиза DVD-то? НЯмам търпение вече!!!!
Бтв, цъкнала съм си ги на wallp, много ми е яко, все още![]()
Хахах и като изключим проблемите с озвучаването, които имаха се справиха добре!Първоначално написано от Boot
![]()
Аз също им се изкефих ама по едно време вече си викам "Аре бе бах мааму, к'во стана, нема ли да почват вече наще хора?".![]()