.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Guest
    Мен па ме кефи.

И на мен така не ми харесва. Станала е като Бритни Спиърс в ранния й период. Преди си беше по-добре.

UJASNA E SEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    преди повече ме кефеше, сега е заприличала на леличка...
    i az sum na tova mnenie
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

еми какво да се прави хората се променят..новия и стил не ми харесва предишния беше по-хубав ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от broken_girl
    еми какво да се прави хората се променят..новия и стил не ми харесва предишния беше по-хубав ..
    Мдаа,определено ам кво да се прай така си е решила!!!

Град
    One step closer to the edge
    Еdit:Предния пост беше мой!

Re: Аврил Лавин

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Аврил Лавин сменя стила си

Доскорошната 'принцеса на пънка' участва във фотосесии на 'Гучи' и 'Шанел'

Аврил Лавин (ALavigne.com) е решила да се откаже от запазената си марка - мъжките ризи и вратовръзките - и да стане... модел, съобщава в. "Сън".

Идеята да промени своя пънк стил й хрумва, след като получава като подарък чанта "Прада".

Певицата вече е сключила договор с известната агенция за модели "Форд" (FordModels.com).

"Започвам да се чувствам по-женствена," казва Аврил пред списание "Харпърс Базар", което я сравнява Туиги, най-известният топмодел на 60-те години.

Певицата признава, че й е било изключително приятно да позира за фотосесията на "Гучи" и "Шанел", която ще бъде публикувана в следващия брой на "Харпърс Базар".

Междувременно Аврил Лавин ще направи и своя актьорски дебют в екранизацията на книгата на Ерик Шлосер "Fast Food Nation", която разказва за тайните на индустрията около заведенията за бързо хранене.

Във филма канадската поппевица ще си партнира с Патриша Аркет, Итън Хоук, както и с бившето гадже на Линдзи Лоан, Уилмър Валдерама.

Освен всичко останало Аврил Лавин се готви и за сватбата си с Дерик Уибли от пънкгрупата "Sum 41".

На коментарите, че е още много млада за брак, Лавин отвръща с думите "При мен всичко се случи много бързо, доста по-бързо, отколкото при другите хора. Но в сърцето си знам, че постъпвам правилно."

Ето и няколко снимки http://netinfo.bg/index.phtml?tid=20&oid=4750&mgdi=3021

Какво мислите за решението и? Според мен изглежда доста добре

we taka ne mi haresva iskam si minalata avrrrriiil

abe tq nikoga za ni6o ne e stavala... sa pone si navleze v sredite. predi be6e kato kon sred kravi leko. i btw spored mene i za model ne stava. ima mn mn mn slabo izla4vane, dosta bezli4na i taka. osven tva prili4a na daskalkata mi po angliiski a tva ne e kompliment...
    Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Беше интересна. Сега е като милиони момичета.
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Аре па и вие, дрън-дрън.
    такава била,онакава.
    стига плюхте, щото вие и толкоз нема да можете.
    момичето е младо и като всичко младо е хубаво.
    като не харесвате музиката й, не я слушайте. има си фенове за нея, не я мислете.

аз никак не я харесвам. но пък като направя нещо повече от нея, когава ще я плюя

деееееееееба

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Da mre f kofite...
    Mnoooogo e zle. Bozava muzika,
    tupa macka... S edna duma SUX!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Аврил си е готина и винаги е била такава!Песничките й са страшно яки!Старият й стил обаче по ме кефеше-смъкнатите дрешки,вратовръзките...Сега шната й визия според мен не й подхожда много,особено на музиката,която изпълнява!

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Явно много хора тук не разбират от музика,но това е техен проблем-плюйте колкото си искате-като друго не можете!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    Dreamland
    Abe predi mai po bivashe ot sega . Sq na nishto ne mqza i musicata i e stanala nqkva tupa . Predi ne 4e beshe za 4udo i prikaz , ama me kefeshe ot 4asti .
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Аз преди много харесвах Аврил.Музиката й ме кефеше...начина на обличане...Беше различна...
    Сега, като видях новите й снимки, не ми хареса...Съгласна съм с тези, които казват, че е заприличала на милиони момичета по света.Що се отнася до новата й музика...не знам, все още не съм слушала нови песнички...Дано да не се разочаровам...
    [/b]
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    никога несъм я харесвала,но сега вече е жена

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    никога несъм я харесвала,но сега вече е жена
    Фешън дрехите ли я направиха жена?

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Явно много хора тук не разбират от музика,но това е техен проблем-плюйте колкото си искате-като друго не можете!
    Май ти си жив пример за това!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

ne6to ne i se kefq ima nqkolko qki pesni
    2 т. системно.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ахахаха дуре, ние сме тъпаците дето не разбират от музика, пък на грил лавин си остава същата гадна лигла... така става ли?
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Guest
    Яка е бе. Бих я минал.

Голям фен
    Ни преди,ни сега става...
    /rossa./

Е, к'во толкова й се палите - Аврил Лавин не е нищо особено(ми тъй де, Jenna Jameson си е друго нещо...)
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Май ти си жив пример за това!
    Хахах,па ти много я разбираш музиката бря...Като гледам Аврил Лавин и Еми Лий,направо почвам да си търса хапчетата за повръщане...Та явно на Аврил не са й плащали достатъчно в каменоломната,за да тръгне да рекламира разни боклучави дрехи...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си