- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аврил Лавин
Мен па ме кефи.
И на мен така не ми харесва. Станала е като Бритни Спиърс в ранния й период. Преди си беше по-добре.
UJASNA E SEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az sum na tova mnenieПървоначално написано от Just_One_Girl
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
еми какво да се прави хората се променят..новия и стил не ми харесва предишния беше по-хубав ..![]()
Мдаа,определено ам кво да се прай така си е решила!!!Първоначално написано от broken_girl
![]()
Еdit:Предния пост беше мой!![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
we taka ne mi haresva iskam si minalata avrrrriiil![]()
abe tq nikoga za ni6o ne e stavala... sa pone si navleze v sredite. predi be6e kato kon sred kravi leko. i btw spored mene i za model ne stava. ima mn mn mn slabo izla4vane, dosta bezli4na i taka. osven tva prili4a na daskalkata mi po angliiski a tva ne e kompliment...
Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.
Беше интересна. Сега е като милиони момичета.![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Аре па и вие, дрън-дрън.
такава била,онакава.
стига плюхте, щото вие и толкоз нема да можете.
момичето е младо и като всичко младо е хубаво.
като не харесвате музиката й, не я слушайте. има си фенове за нея, не я мислете.
аз никак не я харесвам. но пък като направя нещо повече от нея, когава ще я плюя
деееееееееба
Da mre f kofite...![]()
Mnoooogo e zle. Bozava muzika,
tupa macka... S edna duma SUX!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аврил си е готина и винаги е била такава!Песничките й са страшно яки!Старият й стил обаче по ме кефеше-смъкнатите дрешки,вратовръзките...Сега шната й визия според мен не й подхожда много,особено на музиката,която изпълнява!
Явно много хора тук не разбират от музика,но това е техен проблем-плюйте колкото си искате-като друго не можете!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Abe predi mai po bivashe ot sega . Sq na nishto ne mqza i musicata i e stanala nqkva tupa . Predi ne 4e beshe za 4udo i prikaz , ama me kefeshe ot 4asti .![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Аз преди много харесвах Аврил.Музиката й ме кефеше...начина на обличане...Беше различна...
Сега, като видях новите й снимки, не ми хареса...Съгласна съм с тези, които казват, че е заприличала на милиони момичета по света.Що се отнася до новата й музика...не знам, все още не съм слушала нови песнички...Дано да не се разочаровам...[/b]
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
никога несъм я харесвала,но сега вече е жена
Фешън дрехите ли я направиха жена?Първоначално написано от the_o.c_girl
Май ти си жив пример за това!Първоначално написано от exploitedteen
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ne6to ne i se kefq ima nqkolko qki pesni
2 т. системно.
ахахаха дуре, ние сме тъпаците дето не разбират от музика, пък на грил лавин си остава същата гадна лигла... така става ли?![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Яка е бе. Бих я минал.
Ни преди,ни сега става...
/rossa./
Е, к'во толкова й се палите - Аврил Лавин не е нищо особено(ми тъй де, Jenna Jameson си е друго нещо...)
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Хахах,па ти много я разбираш музиката бря...Като гледам Аврил Лавин и Еми Лий,направо почвам да си търса хапчетата за повръщане...Та явно на Аврил не са й плащали достатъчно в каменоломната,за да тръгне да рекламира разни боклучави дрехи...Първоначално написано от Slipped Away