.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    In your hand

Аре кажете предложения за края на този сериал

Вижте ся какъв ми е сериален живота!Кажете кво да правя:
    Много си падам по един сладур от училище и си мисля че и той има някакви симпатий към мен!НО най-добрият му приятел ми предложи да станем гаджето,щото уж много ме обичал!Аз му отказах!Проблема е че ако този който харесвам има чувства към мен,сега няма никакъв шанс да ми каже,че да не нарани приятеля си!Аз още не съм му разкрила моите чувства!И" не ми стига това,ами едни К...И от моя клас казали на еудно момче от съседният клас че го харесвам!Аре кажете кво да правя щото просто незная!

Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Смотано...Но недей да си мислиш, че момчетата са си чак такива приятелчета.Но пък да предположим, че са-(не ми е приятно да си изкажа мнението), но забрави.
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Mnogo mi e tujno da ti kaja, 4e priqtelstvoto mu moje da izleze po-vajno ot tva, 4e te haresva... Naistina se polu4ava kofti, no nqma kvo da se pravi...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Мнението ми е, че само на теб ти се струва, че въпросният младеж те харесва по ред причини. Но да приемем, че е така. Наистина съществува нещо като "мъжка солидарност", така че ще трябва да изчакаш известно време той (евентуално) да предприеме някакви действия към теб.
    Ако наистина те харесва обаче според теб защо тогава той не е изпреварил приятеля си? Мисли логично. Хората не са чак толкова трудни за разгадаване. Аз бих казала, че има само три варианта - 1. Той не те харесва, 2. Той е по-срамежлив, 3. Те двмата не са си чак толкова добри приятели. След като ги познаваш и двамата сама би ли могла да разбереш кой вариант е най-удачен в случая?

И сега малко въпросчета - на колко години сте, че си "предлагате"? И ти по какво съдиш, че Сладура те харесва?

Ами нали занеш сериалите завършват с happy end...И любовта винаги побеждава
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    In your hand
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Мнението ми е, че само на теб ти се струва, че въпросният младеж те харесва по ред причини. Но да приемем, че е така. Наистина съществува нещо като "мъжка солидарност", така че ще трябва да изчакаш известно време той (евентуално) да предприеме някакви действия към теб.
    Ако наистина те харесва обаче според теб защо тогава той не е изпреварил приятеля си? Мисли логично. Хората не са чак толкова трудни за разгадаване. Аз бих казала, че има само три варианта - 1. Той не те харесва, 2. Той е по-срамежлив, 3. Те двмата не са си чак толкова добри приятели. След като ги познаваш и двамата сама би ли могла да разбереш кой вариант е най-удачен в случая?
    Може би е второто,щото с този дето ми "предложи" се познавам от години ,а с другият едва от 9-10 месеца!

Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от black_zuza_heart
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Може би е второто,щото с този дето ми "предложи" се познавам от години ,а с другият едва от 9-10 месеца!
    и ас мисла че е 2рото щото другите не ми са струат мноу удачни в тоз случей..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Почти същата е историята със сегашната ми приятелка...
    И наистина другото момче което я харесва му стана гадно, че АЗ тръгнах с нея (той ми е авер).
    Отначало се чувствах тъпо, че на него му е гадно, но аз я харесвам... т.е. ако той наистина те харесва ще направи нещо

Good Luck !

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ако наистина те харесва ще направи нещо!защото ако не направи нищо значи ти си се излъгала в преценката си и не те харесва или просто е мн тъп за да загърби чувствата си...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен
    Град
    Sofiq
    decki istorii ako pitash men
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

absuliutno typo !!! m 4e razmyrdai sa idi pri pi4a det ti haresva kaji mu kvo ispitvash i ako toi ti kaje 4e te haresva no nemoje da e s teb zaradi priqtelq si mu tegli edna maina i dyrpai

tuk izborat e mn slojen-priqtelstvoto ili lubovta.vsi4ko zavisi ot obstoqtelstvata.no ako naistina te haresva 6te napravi vsi4ko vazmojno da te ima.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си