- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Момичета, какво бихте направили ако тъкмо ще...
abe momi4eta kakvo pravite ako tukmo 6te duhate na priqtelq si oba4e mu miri6e h*q na gadno? prodaljavate vapreki tova ili kakvo ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Хаха... ми не ми се е случвало... Предполагам, че ще спра.![]()
Не ти се е случвало да духаш шлш каквоПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
2т. забрана за ползване на профил
бати яката тема чесно.. бих попитал на какво може да мирише един хуй ?!..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Брат, и миризмата на хуя и на путката не е от най-хубавите, може да си сигурен (предполагам си имал близък достъп до путка и знаеш как стоят нещата, а хуя може да си го хванеш и да го помиришеш после /е, може и други методи да използваш, като например ако може сам да си правиш свирки сам ще си отговориш на въпроса/). А това какво ще направят ли? Ами почти винаги продължават да духат, като няма да ти направят забележка, но ако системно ти мирише хуя, може да отказват да ти духат, което би те накарало да се замислиш над въпроса за личната си хигиена.![]()
Левски шампион але але!
xaxaxaxxa na kvi mursoli duhate we ei mladejta =D> =D> =D> =D> =D>
air_J, ако хората си мият половите органи, няма лоша миризма.
Напълно си праваПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Тоа явно нито има добра хигиена, нито е имал близост с чистичко момиче![]()
Миризмата на женската и мъжката кожа излъчва незнам си там какво
което действа много възбwждащо на другия пол. Естествено ако този аромат е заличен от миризмата на мръсно и неизмито резултатът е ясен.
И така -АКО ми замирише на гадно (не ми се е случвало да сега) естествено, че няма да продължа, пък камоли да си замълча пред негоще му намекна колко важно е да се къпеш всеки ден. Все пак уважавам себе си
![]()
![]()
I LOVE MY SEX
4e kvo pre4i ako miriche da go nakarch da se izmie....))))) :P
a deto se vika e i vapros na li4na higiena...MOMI4ETA VNIMAVAITE NA KOGO DUHATE))):P
:P
![]()
Otivate v banqta.....i taka vsichki sa dovolni.
Ххаха...да, това определно е добро решение...Първоначално написано от ht_7j
А лично за себе си, незнам, не ми се случвало да правя свирка на нечистоплътен...Пази Боже,неискам и да ми се случва![]()
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
mi da ti kaja 4estno na priqtelqt mi ne mu mirishe zashtoto polaga griji varhu tqloto si i potdurja li4na higiena i ne mi se e slu4valo da useshtam nepriqtni aromatimoje bi trqbva da kajesh na priqtelqt si da poseti banqta ida izpolzva sapun i nqma da imash problemi
Ами.... знам ли и аз. Позволи ми все пак, да имам по-различно мнение.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Левски шампион але але!
mm edva li 6te mu duham.6te si izmislq nqkakvo opravdanie da se izmakna i da ne mu praq svirka!
hahahahahahahaah![]()
toq trqbva da e mnoooooooooooo zle![]()
emi mnooooo qsno 4e vednaga spira6 i si tragva6 i go ostavq6 da si misli za6to si sprqva
ako ne e tolkova tap bi trqbvalo da se doseti
![]()
ako i drugiq pat e taka prosto go zaebava6![]()
аве според мене госта, който е пуснал темата е момиче, на което му се е случвало ама нз![]()
XAXAXXAXA mi i spored men tva zavisi ot li4nata higiena ili prosto 6toto t...te mu se potqt i se polu4ava nekva losha mirizma![]()
...
...
съгласна съм. има специфична миризма, която на някои харесва, а на други-не. не става дума за хигиена...Първоначално написано от air_J
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Знаеш ли какво да правиш? Хващаш го за та*аците и го замличаш в банята. Взимаш кисето, пускаш врялата вода и почваш да ми го търкаш докато не му смъкнеш цялата кожа!Миризмата идва от нея и така проблема е решен.
Еми не знам, не ми се е случвало, но аз страшно много държа на хигиената и ако тва нещо се повтаря системно, определено ще имаме разговор с въпросния...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Minzuhar
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
ami znaete li kakva e mirizmata na mirenci aaaaaa??? tova e edno bqlo neshto koeto se obrazuva po ch...pa. pri jelanie moje da si go majesh na filii e to mirishe mnoo otvratitelnoo are do skoro duhane
(:
KoLKoTo PoVeChE, ToLkOvA PoVeChE
А вие двамата полов контакт има ли ли сте ?Първоначално написано от miracul
2т. забрана за ползване на профил