.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Яките емотиконки

Уф, хора, в депресия съм. Умря ми сайта с яките емотиконки. Принципно тея от форума (емотиконките) изключително много ме нервират, за това искам да ви запитам някой дали знае сайтче с ЯКИТЕ емотиконки ->
    (да са ей от този вид, не като тези на форума)

П.П. Кфо казах и аз не знам, дано някой ми разбере рикуеста...

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Ей ти едно примерно сайтче

http://smileys.sur-la-toile.com/categorie-Amour.html
    Цъкваш на някоя емотиконка и отдолу ти се появява url-чето и

http://emoticons4u.com/
    Не знам до колко са яки,но има бая видове...може да разгледаш :_)
    Просто пишеш в гугъл emoticons или smilies и ще ти излезнат доста сайтове :_)
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мдам, мерси много, обаче имах предвид един друг вид емотиконки
    Ето сега давам примерчета пак:

Някфите ей такива. Да са красивички.

Аз до сега се рових из гууугъл и не успях да си намеря, за това се обръщам към вас, понеже сте много

Не знам дали виждате разликата между видовете, ама мен сички останали ме депресират...

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    ми виж във форумите на фена да речем,там са такива
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Мега фен
    Е, как ще ги копира тук?

Guest
    аз в GetSmile имам малко такива

едит НЕЕЕЕ и в гетсмайл са умряли

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Е, как ще ги копира тук?
    desen buton v/u emotikonata ot drug forum,properties,kopira location-a na ikonata i q paste-va tuk kato [img]...elemenratno.tezi emoticoni se izpolzvat vuv forumite na sportbg.com.drug variant e da se regne6 tam (nalaga se za da moje6 da postva6 i da stigne6 do emoticonite),da si gi kopne6 na pc-to edna po edna (save target as-->vuv format gif sa) i da si gi ka4i6 nqkude na free hosting,a posle ot tam da gi puska6 kato [img]

Мега фен
    Буут, ще ти дам моята парола. Там има яко свирещи, има и цяла група. КОНЧЕТО АКА

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Емиии мерси, такова... Иначе това не ми отменя депресията, щото в тфа сайтче дето барах аз си беше някфо подреденооо и супер дупер мега хипер ултра яко. И сега ми липсва. Просто ужасно е така. А тея емотиконки на форума са покъртително грозни. Сериозно. Единствената добра е

Хъмм... Я па си мислех, че новите са предостатъчно...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Никой не е казал, че не са достатъчно. Просот са грозни. ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ ГРОЗНИ
    (Колкото пъти съм написала думичката грозни, толкова отвратителни емотикони видях днес. Даже емотиконища!)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Буут, ще ти дам моята парола. Там има яко свирещи, има и цяла група. КОНЧЕТО АКА
    Тоя кон ме разби! хахахаха

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Хорааааа, депресията ми мина! Сайта с яките емотиконки се върна!!! Сега живея спокойно

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Хорааааа, депресията ми мина! Сайта с яките емотиконки се върна!!! Сега живея спокойно
    С връщането на сайта,смятам и темата за приключена.

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си