- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсамът ви за коса...???
Какъв балсам за коса използвате? (Марка)
Със или без отмиване?
Доволни ли сте?
...![]()
![]()
...
Shauma за боядисана и тонирана коса, с отмиване. Цветът се отмива каквото и да ползвам.![]()
Отделно пръскам и спрея балсам Gliss с масло от дива роза. Косата ми не цъфти, не се сплита... просто идеална.
Edit:
снимчици
балсамът е най-вдясно
преди да сменя цвета на косата, ползвах тази маска /също ефективна
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Балсама ми е на Gliss - За непокорна нуждаеща се от допълнителни грижи коса. Интензивна грижа и брилянтен блясък.
С отмиване.. :P
Аз използвам на Шаума, с отмиване е и съм доволна. http://www.testberichte.de/imgs/p_im...poo-238416.jpg
Не използвам балсам. Косата ми е склонна към омазняване и нанасянето и на балсам допълнително я съсипва.![]()
балсам с бадемово масло за суха коса на Avon.С отмиване е.
АЗ съм многоооо доволна!Косата ми никога не е била толкова хубава..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Със снимките съм злеммм значи ползвам на Balea с отмиване е аз имам 3 (за кестенява коса,за цъфтящи краища и 3ия не се сещам какъв беше) всичките са мн добри
цък
Ето този със синята капачка ползвам.Уникален е,омекотява страшно много косата ти и мирише много хубаво.Постоянно ме питат с какво съм се напръскала xD
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Първоначално написано от AraBella
Да,и моят е същият..имам и шампоан на същата марка!
![]()
same one, много хубаво миришеПървоначално написано от slynchoo
А да питам колко често трябва да се използва, че аз го слагам през ден, два ?![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Доволна съм![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз имах шампоан,но ми свърши.Сега ще накарам мама пак да поръча.Много са готини.Първоначално написано от bloodymirror
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
+1Първоначално написано от kalpazanka
Още един глас за балсама на Ейвън.
Шампоаните им може да са пълен боклук, но балсамите... <33
Аз не използвам,но сега съм се навила да си взема някакъв обаче си нямам представа какъв да е![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!