.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Бръснене и пъпки

Искам да ви питам за бръсненето по гениталиите.Как и с каква бръсначка? Ползвам Жилет Мач 3, става ли за там?А контра да си удрям ли ?
    Другия ми проблем е, че след всяко бръснене ми се появяват малки червени пъпчици.Как и с какво да ги третирам? момче съм!

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми ... аз също го карам със самобръсначката
    мммм,първо начи по посока на растежа на косъма,после му удрям една контра и всичко е перфектно
    и на мен в началото ми се появяваха пъпки,защото дразнех кожата,за това я мажех с някакъв крем(било то обикновен като Бочко или Здраве)и тя се поуспокояваше сега дори не я мажа с нищо и всичко е ОК да,определено Жилета става за там
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Слагай сапун или пяна за бръснене. И на мен понякога ми излизат доста пъпки...

Повече от фен
    След бръсненето - нещо от сорта на "Skin So Soft" и е по-добре.

Град
    София
    ...
    ...

Цитирай Първоначално написано от InHell
    След бръсненето - нещо от сорта на "Skin So Soft" и е по-добре.
    da tova e dobro no shtipe ako si se reznal i savsem malko dori i krav da nqma .. inache da mn qka ti stava kojata :P

Какво по-точно на Skin So Soft.Крем за ръце има някакъв и крем за тяло?Май второто?Дайте и други предложения!

Голям фен
    Град
    Compton
    ми аз си слагам пяна,ма пак ми излизат такива пъпчици ша пробвам с крема
    а ко представлява тая контра?(за протокола не съм госта )

Guest
    mi taq kontra e da brusne6 po posoka,obratna na rasteja na kosama.

Mi to i az se maja s pqna, estestveno 4e nqma na suho da brusna.Vuprosa e, 4e sled tova se poqvqvat pupki.Vuzmojno li e da e ot razli4nata posoka na brusnene - sre6tu i po posoka na kosuma?

Цитирай Първоначално написано от XePouH
    guzen negonen bqga se polu4i tuka mai

Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    guzen negonen bqga se polu4i tuka mai
    Kak taka ?Ne razbrah.Az si napisah temata kakto vijda6 i 4akam otgovori na vuprosite?!

da we basi i az imam syshtiq problem
    mejdu drugoto tes depilirashtite kremove izobshto ne ba4kat fonkat na umrqlo stoish dvaise minuti i nai nakraq staa oshte po zle i az oshhte ne sym izmislila metod i za sq samo s brysneneto ama ai daite nqkvi syveti molq vi se

BeHuTo_91
    Guest
    emi hora nz az imam nqkolko frendki otka4alki deto se epilirat.....ama az ne smeq to tva trqbva da si nekav mazohist bate ta da se epilira6 tam

pupki izlizat za6totosi udrqte kontra pone taka sam 4ul nz moje i da ne sam prav a da vi pitam az ne se brasna tam ma misla da zapo4na a posle ne ti li izlizat pove4e kosmi???

Повече от фен
    Ами използвай и интимен гел.Той успокоява доста кожата.А тези пъпчици може да са се появили при контра бръсненето или при миенето със сапун,защото по принцип сапуна дразни кожата там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си