.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    niskiq
    Guest

Kak da porasna byrzo???

Zdr. Predi 2-3 dena stanah na 16. No problema mi e 4e sym 168 cm . Kajete na4ini kak da podpomogna rasteja si? da piq li vitamini, kakvo da qm ili dali na 16-17 godini se dyrpa na-mnogo na viso4ina. PLS kajete. Omryzna mi da sym 1 glava po-nisyk ot vsi4ki.

Най-добре е да се консултираш с лекар. В момента още растеш и сигурно има препарати, които биха повлияли растежа ти. Витамините също ще помогнат, както и спорт като баскетбол и волейбол.

Guest
    az sam pital hora i az sam mn nisak i mi kazaha 4e bilo 6tot sam pu6il ama ne e verno cigara ne sam baral prez jivota si i togava te mi kazaha 4e bilo 6tot sam bil obikolen ot hora det mn pu6at i tva si e verno maika mi i ba6ta mi pu6at po 1-2 kutii na den i ve4e mi pisna nai dobriq mi fr go gledam se edno gledam slunceto po obqd oba4e men ne me pritesnqq tui 4e sam nisak daje si se kefa za sega

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз съм почти на 18 и съм 165 мисля са да пробвам с тае-бо

@HMSU radio station

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam pital hora i az sam mn nisak i mi kazaha 4e bilo 6tot sam pu6il ama ne e verno cigara ne sam baral prez jivota si i togava te mi kazaha 4e bilo 6tot sam bil obikolen ot hora det mn pu6at i tva si e verno maika mi i ba6ta mi pu6at po 1-2 kutii na den i ve4e mi pisna nai dobriq mi fr go gledam se edno gledam slunceto po obqd oba4e men ne me pritesnqq tui 4e sam nisak daje si se kefa za sega
    emi shom ne te pritesnqva i daje se kefish shto iskash da porasnesh

Ментор
    Guest
    Пич виж може и повече да не пораснеш, може и пък да пораснеш. За да стимулираш все пак растежа си купи рибено масло(на Актавис), също така си вземи и това ако имаш парички ->http://ultimatenutrition.com/catalog...ne_lysine.html(продава се в SNC на Пиротска 12).
    Спортувай... подре е плуване, баскет, волей.
    Набавяй достатъчно калции(с млечни продукти) и през лятото си прави повече слънчеви бани.
    Това, което можеш да направиш, ако не ти помогне с растежа(защото никой не може да ти го гарантира) поне ще ти подобри цялостното физическо състояние!
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си