- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Няма друго такова животно като това момче ;))
http://video.google.com/videoplay?do...42196227308929
просто .. аз останах яко изумена и очарована=D> =D> =D> =D>
евалата на такива момчета![]()
![]()
определено имат какво да покажат и с какво да впечатлят околните![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
WOW.. чувал съм за такива индиви. Гледал съм и документални филми. Но нямам почти никва информация. Май в бг няма зарибени![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
е този сладур не се ли води freeruner или там както се пише![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
=D> =D> =D>tva mom4e qko me radva, mnogo qko...praim evalata na takiva pi4ove
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Хаха спорта се нарича фрийрън..хм това му е м/ународното име...Иначе е паркур и е създаден във Франция от![]()
![]()
Давид Бел...Хм като гледам и руснаците се развиват добре...последното руско филмче което бях гледа преди да гледам това преди беше на някакви 20тина годишни дет прайха неща дет сигурно и аз ги мога...
WILD_BOY много точно възклицание е Уоу...ама после ще ти обесня що
Даже из нашия форум има още 1-2 дет скачат ако не се лъжа...и юзър с рекламка на уж най-доброто бг крю SJC
ааа забравих
Някой може ли да ми каже имената на песните от филмчето??????
Да и аз съм гледала филмчето за спорта и мн ме изкефи. Преди няколко години го даваха по телевизията. Песничката е на Rob Dougan - Clubbed to death (MAtrix 1 soundtrack )![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mnogo e qko![]()
даамм...фрийрън-а е супер як спорт![]()
дам фрийръннър е:РРР
иначе в http://www.youtube.com e там някъде има разни клипчета съм гледала,на некви жълти-супер добри са..ако намери линковете ше ти ги дам...ако не-търси![]()
exaaaaaмноо яко0о0о0о
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Е,някакви маймунски номера.Мноо яко,нямам думи.Направете тоя национален герой!
Е как да няма такова чудо в Бг уе...има поне 100 човекаSJC са първите,ама дали са най-добри неам...
![]()
жестооко е...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Aбе аз се кефя на тия по-ъндаграунд джъмпърите хахаха
Ще го напрайм пък...ама на русияЕ,някакви маймунски номера.Мноо яко,нямам думи.Направете тоя национален герой
Ам на мен ми тряат тия френските песнички дет са...не 1вата
Тия пичове са машини! Напълниха ми душата!![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Пфф маймуни, които си рискуват живота за глупости.![]()
Как пък нямането какво да правиш почти никога не води до нещо умно, а все до такива изцепки![]()
Глупостта е различна за всеки. За мене това не е простотия, защото и аз се занимавам с екстремни щуротии.Първоначално написано от machoka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Екстремно викаш на това, да скачаш от тераси, през огради и да се катериш по стени ?![]()
![]()
Екстремно разбирам нещо тип -> спускане по бурни потоци с надуваеми лодки с каски /хората де/ или пък алпинизъм или нещо от сорта.
Да се чудиш какво да правиш и да прескачаш парапети между сгради няма нищо екстремно, а е някаква недоизмислена глупост![]()
Da we ti 6tot siurno vseki den si ska4a6 ot 3-4 metra i zatwa misli6 4e nqma ni6to eXtremno...xaxax tva e tolko extremno kolkoto paraglaidinga, snowborda, sk8ta, mountainborda, ska4aneto s bundji, pe6ternq4estvosto i t.n. Vsi4ko twa e pri4isleno kum extremnite sportove i to ne slu4aino.