.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    stara zagora

подарък за Свети Валентин

Искам да ви попитам какво трябва и какво мога да подаря на момичето в което съм влюбен за Свети Валентин.Ако искате описание на момичето ето ви:
    168см 52 кг къдрава кестенява коса пъстри очи.Изключително романтична харесва групата Good Charlotte както и певеца Jesse McCartney.Ще съм много благодарен ако ми кажете какво да и подаря
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

мииии..... подари й нещо по романтично! в смисал не парфюм,дреха и т.н сега по магазините са напускали разни сарчица р всякви такива! щом казваш че е романтична й подари нещо от тоя сорт или й усигури една хубава,романтична вечер

Фен
    Град
    stara zagora
    Благодаря!
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    A moje6 da q zaradva6 s buket 4erveni rozi(simvol na lubovta),lubovna karti4ka i 6okoladovi bonboni.
    Ako ima6 pove4ko pari,moje da i vzeme6 nqkoq srebarna drankulka s forma na sar4ice.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

miss_macaka
    Guest
    i never asked for this feeling, i wasnt looking for loove..
    somehow i let my emotions take over and guess what all it was ..
    I'm in loove.I miss you so much, I loong for your love. it scares me cause my heart gets
    so weak that i can't even breath. How can you take things so easily.

Цитирай Първоначално написано от miss_macaka
    i never asked for this feeling, i wasnt looking for loove..
    somehow i let my emotions take over and guess what all it was ..
    I'm in loove.I miss you so much, I loong for your love. it scares me cause my heart gets
    so weak that i can't even breath. How can you take things so easily.
    браво много е хубаво !
    ако кажеш, че и сама си го написала ЕВАЛА!
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Искам да ви попитам какво трябва и какво мога да подаря на момичето в което съм влюбен за Свети Валентин.Ако искате описание на момичето ето ви:
    168см 52 кг къдрава кестенява коса пъстри очи.Изключително романтична харесва групата Good Charlotte както и певеца Jesse McCartney.Ще съм много благодарен ако ми кажете какво да и подаря
    еми направи и диск с песни от посочените от теб изпълнители ! една роза и си готов
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    може да видиш :тук
    тук
    и тук
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    1-ви вариант - Купи й нещо плюшеничко и сладко което винаги да й напомня за тебе.

2-ри вариант - Подари й новия B.U Trendy заедно с малко плюшено сърце.

И най-вече...накарай я да почувства този празник на влюбените

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Голям букет червени рози, поднесен в романтична обстановка+ ОГРОМНО ПЛЮШЕНО СЪРЦЕ, ИЛИ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА ДЪРЖАЩА СЪРЦЕ!

Град
    In your hand
    Eto ti edna ideika:
    1. Hubava ve4erq sas sve6ti na fona na lubimata i muzika!

2.Ogromen buket ot rozi s nekva sladka i mila karti4ka

3.Ne6to golqmo i plq6eno-da re4em me4e!

Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!

Град
    In your hand
    Eto ti edna ideika:
    1. Hubava ve4erq sas sve6ti na fona na lubimata i muzika!

2.Ogromen buket ot rozi s nekva sladka i mila karti4ka

3.Ne6to golqmo i plq6eno-da re4em me4e!

Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!

Ето ти нещо различно ...

Може да я заведеш на романтична вечеря ... нещо по така ... после може и да намажеш )
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Ako moqta priqtelka mi nameri teniska na Good Charlotte bnaprao 6e poludeq ot kef!!! No ina4e moje6 da i podari6 (kakto ve4e te posuvetvaxa vsi4ki) pliu6ena igra4ka (klasika e no vur6i rabota).

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Голям букет червени рози, поднесен в романтична обстановка+ ОГРОМНО ПЛЮШЕНО СЪРЦЕ, ИЛИ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА ДЪРЖАЩА СЪРЦЕ!

И аз за това си мисля. Не е задължително подаръка да е огромен. Всичко зависи как ще и го поднесеш. Дори да си и взел диамантена огърлица, тя никога няма да е толкова стойностна ако не и я дадеш по най-подходящия начин - с усмивка, с целувка, с прегръдка, с едно искрено "Обичам те!" Успей и приятно изкарване на празника

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze

И аз за това си мисля. Не е задължително подаръка да е огромен. Всичко зависи как ще и го поднесеш. Дори да си и взел диамантена огърлица, тя никога няма да е толкова стойностна ако не и я дадеш по най-подходящия начин - с усмивка, с целувка, с прегръдка, с едно искрено "Обичам те!" Успей и приятно изкарване на празника
    Това бях аз

Град
    в приказките.. :)
    Аз най-много бих се израдвала на един букет червени рози и нещо плюшенко + една хубава и страстна целувка
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си