1.Как се казваш? Стефан 2.Къде живееш? В София, Банишорско ако трябва да сме точни 3.На колко си години? На 18 4.Какво обичаш да правиш? Адски много неща - най-вече да свиря на китарка, бас, барабанчета, да пея, да пия , да композирам, да куфея... 5.Зодия? Лъв 6.Най-дългата ти връзка? 7 месеца 7.Имаш ли гадже в момента? Нямам 8.Каква музика слушаш? Почти всякаква, колкото да съм в крак със световните тенденции, тъй като искам да се занимавам с музика ако не на професионално, то на полупрофесионално ниво. Любимата ми музика обаче е твърдата - рок, метъл и всичките им разновидности 9.Къде учиш? в ТУЕС 10.Дай снимка за лексикона? Ами... 11.Пушиш ли? Не 12.Пиеш ли? Умерено 13.Девствен ли си? Много лични взеха да стават въпросите, не съм девствен 14.Обичаш ли от противоположния пол да те заглеждат? Е, кой не обича 15.Какъв цвят е косата ти? Светло кестенява, леко руса от едната страна 16.Ревнив ли си? Много, не знам до колко е добре това 17.Какво правиш на Св. Валентин с гаджето си? Мога да кажа какво съм правил - пил съм бира. Rock On!!! \m/ :P \m/