1.Kak se kazva6? Ема
2.Kade jivee6? В нас...къде да живея
3.Na kolko si godini? 20 ...че и половина
3.Kakvo obi4a6 da pravi6? Много неща, не се сещам сега за нещо конкретно
4.Zodiq? Риби
5.Nai-dulgata ti vruzna? 2 години
6.Ima6 li gaje v momenta? Да имам
7.Kakva myzika slu6a6? Всякаква...повече ретро
8.Kade u4i6? БСУ (Бургаски Свободен Университет)
9.Dai snimka za leksikona? Ще пропусна
10.Pu6i6 li? Да
11.Pie6 li? Понякога
12.Devstven li si? Не
13.Obi4a6 li ot protivopolijniqt pol da te zaglejdat? Попринцип не, в повечето случеи се дразня
14.Kakuv cvqt e kosata ti? Естествен цвет-кестенява.Но от мн време съм с червена
15.Revniv/a li si? Много,много рядко.Попринцип не
16.Kakvo pravi6 na Sv.Valentin s gajeto si? Ми излизаме някъде двамата...като за начало

Li4na informacia za teb:

1. Nick v koi da e 4at? Не влизам
2. Pola ti e...? Момиче
3. Istinskoto ti ime? Емануела
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? Освен ината си, нищо не мразя.Не мога да кажа какво харесвам.Това което съм...това харесвам
5. Kakvo ti lipsva? Мисля. че нищо не ми липсва
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? Не съм се замисляла. Незнам...
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? Писах горе
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) Нормално (или може би не чак толкова ) момиче с цел която преследва.Мечти които сбъдва една по една....и вечен оптимист
9. Rojdena data? 1 март
10. Ka4i snimka , za da te vidim ....

Lubov:

1. Ima6 li vruzka v momenta? Да
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? ....
3. Nai-dulgata ti vruzka? Писах....2 години
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? Сега се замислям дали е била "Първата любов".Тогава така мислех, но сега...
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? Незнам
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? Има разбира се
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! На 14.Няма нищо за разказване...малко,глупава и влюбена.След 2-годишна връзка, просто всичко свърши
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? Ами мисля че 6 години по голям.Аз на 19, той на 25
9. Sajalqva6 li za ne6to ? Опитвам се никога да не съжалявам, но понякога то е по силно.Да...има неща за които съжалявам
10. Revniv / a li si? Писах го горе

Sex:

1. Koga ti be6e purviat put? Преди време
2. Kakvo misli6 za sexa? Част от връзката, от близостта и чувствата на двама души
3. Kakvo nai-te vazbujda? Много неща магат да ме възбудят.Зависи от ситуацията, от партньора....
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? Нищо конкретно.Просто трябва да ме привлича сексуално
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? Ми немога да си го представя това, но ....Незнам...само с хубави неща А и за да ми е "половинка", ще знам какво му харесва и как да събудя желанието му
6. Koe nai ti haresva v sexa? Ми...всичко ми харесва
7. Kolko 4esto pravi6 sex? Хаха ... нали не възразяваш да не отговоря
8. Koe e lubimata ti poza? Зависи как и към какво ме е предразположил партньора.Всяка една може да стане мн силно желана от мен в дадена ситуация.Май нямам "любима"
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? Е...това е тъпо.Какво да мисля.Че или е някое силно подвластно на хормоните си "дете" ... или някой който дори неразбира какво означава "обич" като го казва.
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? Ми нещо много хубаво...

Muzika i Zabavleniq:

1. Kakuv stil myzika slu6a6? И това го писах...
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? Нямам любими
3. Kakvo misli6 za baladite? Ми за да слушам предимно това....сигурно ще ми харесват
5. Lubimi pesni4ki? О-о много са Да кажем...Pretenders - I'll stand by you; Timmy T - One more try; Rednex - Hold me for a while...и мн,мн други
6. Ot kude si tegli6 muzika? free.bol; bgshare...arena
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? Хм...не се сещам
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? Аз постоянно се смея.Много неща могат да ме накарат да го направя
9. Ot kude znae6 za tozi forum? Дълго е за обяснение ....чела съм много "бисери" от този форум раздел "СЕКС".Разни познати са ми давали линкове
10. Za6to vliza6 v foruma? Защото няма какво да правя.Доста скучая...особенно по това време.