1.Kak se kazva6? Бисер
2.Kade jivee6? Смолян, вкъщи
3.Na kolko si godini? 18 почти
3.Kakvo obi4a6 da pravi6? Да съм с любимия човек, да играя футбол... мн неща
4.Zodiq? Козирог
5.Nai-dulgata ti vruzna? мисля че сега съм в началото й
6.Ima6 li gaje v momenta? Да
7.Kakva myzika slu6a6? Хип-хоп, ретро... мелодичен метъл...всичко
8.Kade u4i6? ПМГ"Васил Левски" гр. Смолян
9.Dai snimka za leksikona? http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=984328#984328
10.Pu6i6 li? Не
11.Pie6 li? Понякога
12.Devstven li si? Не
13.Obi4a6 li ot protivopolijniqt pol da te zaglejdat? Понякога ми е приятно да откривам интерес.. гъделичка увереността ми
14.Kakuv cvqt e kosata ti? черна
15.Revniv/a li si? По принцип си мислех че не съм...но изглежда за 1ви път обичам истински...ДА РЕВНИВ СЪМ...
16.Kakvo pravi6 na Sv.Valentin s gajeto si? Много и само хубави неща... по принцип се старая всеки ден да е свети валентин за нас...
Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? |o_O|BlizZ
2. Pola ti e...? Момче
3. Istinskoto ti ime? Бисер
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? Мразя несигурността която на моменти изпитвам.. и това че често прекалявам без да се усетя, когато искам нещо
5. Kakvo ti lipsva? Точно в момента ми липсва докосването на любимия човек.. по принцип нищо не ми липсва май..
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? Ако можех да избирам бих се родил на друго място и по друго време... отново до същия човек...
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? Писах горе
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) Аз съм търсещ себе си, влюбен... котарак
9. Rojdena data? 2 Януари
10. Ka4i snimka , za da te vidim горе посочих няколко, мисля че стигат
Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? Да
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? в Момента разбирам...
3. Nai-dulgata ti vruzka? надяввам се сегашната...
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? ами на 17 съвсем скоро беше.. и в същото време достатъчно отдавна за да съм сигурен в чувствата си какво да разкажа... освен че съдбата ни срещна.... и като цяло историята е мн сложна и трудна за вярване щастлив съм че участвам в тази приказка
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? 1
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? Има
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! ...
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? 2 год. по-малка.. и съответно 3 по-голяма
9. Sajalqva6 li za ne6to ? да, за прекалено много неща...
10. Revniv / a li si? да
Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? иситнския ми първи път бе преди около 3-4 месеца... а действителния ми преди доста повече време...
2. Kakvo misli6 za sexa? Много неща... особено напоследък често мисля за него
3. Kakvo nai-te vazbujda? тя...цялата..всяка част от нея..дори гласът й..всичко
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? нз...тва е на хормонално ниво...
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? ооо ако е за спане трудно..но ако го казваш в смисъла който си мисля ... ще се постарая... да направя нещо
6. Koe nai ti haresva v sexa? Да виждам удоволствие в очите й... и да го чувам в гласа й..
7. Kolko 4esto pravi6 sex? Достатъчно
8. Koe e lubimata ti poza? това е доста моментно... зависи от бурността на акта, мястото... и най-вече моментното чувство за нещата...
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? ми... бих се очудил какво си мисли човека който ми го казва
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? любов/секс...нещо наплете физическото с чувствата... абе оралния секс е хубаво нещо когато се прави с любов (ако това е заложеният скрит смисъл във вапроса )
Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? И това го писах...
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? LinkiN ParK, 2pac, Scorpions..
3. Kakvo misli6 za baladite? 6+ т
5. Lubimi pesni4ki? Bryan Adams... всичките му
6. Ot kude si tegli6 muzika? free.bol,arena, DC++
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? Хм...не се сещам
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? мн условно..различни неща всеки път
9. Ot kude znae6 za tozi forum? хахаха от друг форум с изцепки на тукашните юзърчета
10. Za6to vliza6 v foruma? А защо не?