- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ММмм.... Не мислите ли....?
Аммм не мислите ли че като си сам си я най-густу...???ММм вярно,е че понякога ти става гадничко като си саМммм,но както и + има и -.Аз за сега съм си сам и мисля че още не съм срешнал момичето за меН....
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!
ми да от една страна е по хубаво ама понякога имаш нужда да знаеш че някой седи до теб! и аз сега сам сама и понякога ми става доста гадничко ама както ти каза още не сам намерила подходящия човек!
Da si sam e gadno, na men ne mi e hubavo, predpo4itam da si imam gaje![]()
Всеки човек понякога се нуждае да остане сам, но когато е за постоянно хич не е на добре
гадно е да си сам е.. друго си е да има някой до теб на когото можеш да разчиташ..Първоначално написано от fAsHi0n
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Vseki se bujdae v daden moment da ostane sam, no prez ostanaloto vreme ti triabva niakoi na koito moje6 da raz4ita6, niakoi na koito da se opre6 v truden moment, s koito da spodeli6, koito da te razbere. 4ovek se nujdae da tova da obi4a i da bude obi4an!![]()
Абе винаги е по хубаво да си има6 някои!
Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!
Абе винаги е по хубаво да си има6 някои!
Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!
понякога е кофти да си сама
аз предпочитам да имам някой до мен![]()
"Целувка за лека нощ"
в момента съм сам и ми е супер щото мога да си флиртувам по дискотеките с която поискам и да си хващам нови гаджета за по-една вечер..не трябва да се обяснявам непрекъснато на някой,да ме ревнуват и да ми държът сметка
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
еми всеки предпочита да има човек до себе си, който да го разбира и да го love, но не винаги става тва което хората искат, за това се получава така ,че в живота ни има и много самотни моменти ама все пак,все някога стрщаме Чoвека и тогава разбираме,че си е струвало чакането в самота![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
A ne zavisi li ot otva kakvi sa vi otnosheniqta s gadjeto. S predishnoto mi......wow.....kolko s eradvam, che ostanah sama, a segashnoto mi.....nqma skoro da se razdelim. Chuvstvam go po-blizyk i ot semeistvoto si.
Zavisi ot choveka prosto.
еми приятелите не са ли за това да те разбират ?
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
i az do sega ne sam sre6nal podhodq6toto no sas vremeto zapo4vam da stavam se po samoten i dobre 4e sa priqtelite no za sajelenie nqkoi ot tqh zeha dosta da propadat da pushat treva i t.n... i mai naistina sveta vyrvi kym svoq kraiПървоначално написано от fAsHi0n
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
ako da si sam e po dobre 6tqha li horata da se jenqt i da pravqt semeistvaponqkoga 4ovek ima nujda da e sam no ne za dalgo.vseki rano ili kasno namira svoq spatnik v jivota.
Ima momenti kogato chovek trqbva da razchita samo na sebesi ..i vseki sam si e nai dobriq priqtel zashtoto dori i nai blizkiq ti chovek moje da te izlaje... No koi ne iska da dava i da poluchava lubov?Ako izolirame vsi4ki i ostanem sami shte znaem li kakvo e shtastie,radost...... Vinagi i po dobre da imame nqkoi do sebe si bilo toi gadje
,priqtel
..... \
/
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
mi ot edna strana e hubavo 4ustva6 se svoboden.no ot dr strana kogato izpadne6 v truden moment i nqma koi da te za6titi, a i idvat praznici![]()
![]()
Nee mnogo e gadno.Mrazq da sym sama.Edinstvenoto priemu6testvo e tova,4e moje6 da svalq6 mom4eta i nqma6 tolkova angajimenti.
Самотата убива,така че по добре да си имаш някой до себе си.![]()