1. Лапни една от онези страхотно ментолови бонбонки, които докарват северния вятър в гърлото ти, и опитай да я лижеш с нея.
Дали ще й достави огромно удоволствие или не, зависи в голяма степен от това, колко е чувствителна, и в каква насока е тази увствителност. Но на мен лично ментола върху клитора ми действа като ледено,и парещо едновременно кубче. Все пак има жени, които го чувствуват като прекалено парещо парченце, така че бъди внимателна. Следи какво влияние оказва това на нея и се съобразявай.

2 - Намажи слабините й с мед или течен шоколад, сироп или сладко и го оближи. Ако й харесва,може да опиташ и със сладолед.

3 - Глътни голяма глътка горещ чай, и се опитай да я лижеш докато езика ти е нагорещен и парещ. Все пак внимавай да не се изгориш де.

4 - Купи за нея възможно най-тънките и ефирни бикини и я излижи през тях. Усещането е съвсем различно.

5 - Вместо да лижеш клитора й, опитай просто да го смучиш леко. Духай бавно и продължително студен въздух върху клитора и, а после постави там езика си за да го стоплиш. Не вкарвай въздух навътре във вагината й, това не е правилно.

6 - Леденото кубче, което държиш в устата си е малко по-екстремно усещане. Ако сте минали на една по-висока степен на доверие и експериментиране, може да се дублира с капещ восък. Капещ восък от ароматна свещ, комбиниран с ледено кубче наистина ме вдъхновява - ако мога така да се изразя...

7 - Можеш да опиташ и наздравица с шампанско, което тя излива върху гърдите си права, докато ти там долу го поглъщаш с устата си. Аз лично предпочитам да изтисква портокали и сока да се стича.

Смяната на позите също може да е много приятно и стимулиращо. Ако нормално я лижеш легнала по корем например, можеш да я обърнеш да застане легнала странично със свити към гърдите си крака, и да я лижеш изотзад. Може и да смениш последователноста, като ако например нормално започваш от слабините й, а после минаваш на цялото й тяло, опитай да започнеш от косата и челото й, обсипи с целувки и ласки лицето й, мини на вратлето и гушката, раменете и гърдите, стомаха... вътрешната част на бедрата, и заклевам се, че ще ти бъде много благодарна, когато най-накрая устните ти се срещнат със слабините и.

Добре избрания момент и място, могат да бъдат не по-малко важни от техниката, когато става дума за орален секс. Повечето жени обичат много, когато нещата стават спонтанно. Например, докато седи на ръба на леглото и се опитва да си обуе чорапогащника, или излиза от банята, или в тоалетната на кафенето, докато си оправяте грима, или на куп други неочаквани и спонтанни места, ти би могла да се смъкнеш между нейните крака и да й покажеш колко много я харесваш и обичаш. А може и така да я събуждаш сутрин преди да й поднесеш кафето, а защо не и докато си го пие.

Това са само няколко скромни идейки. Разковничето е да я опознаеш, да откриеш какво й харесва и после да дадеш воля на фантазията си. Фантазиите не знаят граници. Еротиката трябва да витае навсякъде в една връзка, дори и в най-неочакваните и наглед неподходящи моменти. Впрочем, ако има жена склонна да сподели свои идеи - може и анонимно - то ще добавя и тях тук, стига да са находчиви, неочаквани и еротични.