- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Стече се сперма по пъпчето и надолу към ...
zna4i vaprosat mi e sledniqt...dnes pravih sex s priqtelqt mi i toi mi svutshi po pup4eto i nadolu i po4na da se sti4a po venereniq hulmi o6te po-nadolu a toi burkashe s prust ta interesuva me spored vas vazmojno li e kato se e sti4alo nadolu,toi s prusta si da go e vkaral vav vlagalishteto mi?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Има, да. То и самичко може да е влязло, а щом той е бъркал, съвсем...
Определено ДА![]()
Аби мислете малко бе хора, какво правите![]()
I LOVE MY SEX
twa se nari4a izkustweno osemenqwane we![]()
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от girlka
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
ахьхахьа много ясно че може да е станало нещо отгоре.. иначе тфа е мн яко с смазката ше го проам и азе..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от girlka
какво ли правят .. правят се на големи,ама явно бъкел не знаят как да се пазят![]()
да,има възможност да сте сгафили![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Разбира се, че може...![]()
Първоначално написано от girlka
I umnata sledvashtiq pytПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
ludi li ste e hora , estestveno 4e ima na4in , dano da e si v ovulaciq , vyzmojnostta ne e mnogo golqma , no q ima , ne se panirai , za6toto naistina trudno se zabremenqva taka , no si vzemi edin test za brmennost i pove4e ako pita6 men bez takiva experimenti
o6te vednyj ne se 6a6kai trudno stava taka , az zapo4nah malko presileno![]()
Веднага вземи Постинор Дуо!
Затва господ е дал на жените уста за да им се празниме вътре.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Абе вие мислите ли преди да направите нещо или го карате по инерция?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от California
tichai za postinor
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Шансът да стане гаф от това е минимален, но все пак не поемай повече рискове.
Ми трябва да се внимаваПърво колко трябва да му е акъла на това момче,че да бърка така,с опасност да вкара сперма с пръст
Вината е главно негова според мен,но sladkata_desi е трябвало да му каже на място да внимава с тая сперма така като бърка. Между другото как така е свършил на теб sladkata_desi? 2ри път или не сте използвали презерватив,и направо преди да свърши? Което е също много опасно.. Като сърши отвън не означава,че така сте защитени от евентуални болести,носещи евентуално единия. Дано не съм те посплашил.. И си направи тест най-добре.
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
napulno vazmojno e!!!
Mnogo si prav!Първоначално написано от niki_borisov
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!