.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    кое от двете?
    Guest

Обичай,този който те обича,а не този който те привлича!

добра поговорка .. дам
    ходя с едно момче вече почти месец,много е готин,голям сладур,колкото мен е на години,обичка ме,вълнува се от мен,интересува се от мен,обръща ми внимение - гадже мечта с една дума
    но.. май имам още чувства към бившия ходихме с него - почти 9 месеца и адски много ми липсва.. да,обичам го скъсахме по взаимно съгласие ..какво да правя?!
    да бъда с питомното или да гоня дивото?!
    да бъда с този,който ме обича или да са боря за този,когото аз обичам?!
    да заложа на сигурното или да рискувам?!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Бори се за любовта си недей се измъчва с някой, когото не обичаш

Супер фен
    Ami nedei da riskuva6, po-dobre o6te ne skusvai sus sega6niq si priqtel, a se opitai da se zbliji6 s biv6iq i ako preceni6, 4e toi o6te ima 4uvstva kum teb i moje ne6to da se polu4i mejdu vas to togava skusai s sega6noto si gaje i davai smelo napred i riskuvai, za da si s biv6iq! Nadqvam se da si me razbrala No ako stariqt ti priqtel nqma 4uvstva kum teb i ako izpitva6 4uvstva kum sega6niq - ostani s nego.
    Prosto nai-dobre 6te e da si sigorna v tova, koeto pravi6, hem da ne ostane6 sama, hem da si 6tastliva

tva ponqkoga e vqrno no vseki trqbva da se boni za tova koeto iska
    taka 4e... bori se mace
    ako ne stane ima6 pone sigornost s drugiq
    love is name
    sex is game
    forget the name
    play the game

Преди два месеца тръгнах с едно момче,мой набор,супер готин...ама аз не изпитвах нещо особенно към него освен физическо привличане,което след първата седмица изчезна...Постоянно бяхме заедно,а аз умирах с него,излизах с други момчета,ореждах си срещи не исках да бъда с него исках да бъда с бившият.Точно на бъдди вечер,когато правихем месец той ми се влкучи и ми каза край...Виждаше,че не искам да съм с него и че обичам друг.Съвета ми бори се за любовта макар аз никога да не си върнах моята любов
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    na ulicata
    DIVOTO-to e qsno. vse pak trqbva da ima trapka. bez neq vse edno si propilqva6 vremeto, v koeto moje6 da si s lubimiq i da pravite mn ne6ta............ \/ no ti re6ava6. uspeh

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми .. мисля,че трябва да послушаш сърцето си
    а и няма смисъл да размотаваш сегашния .. такаче бързо решавай кого от двамата избираш и искаш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Milichka...v tozi jivot 4ovek trqbva da slusha sartzeto si...i vinagi da pravi tova koeto jelae!!!Ako jelaesh bivshia mi bori se za nego ako ne badi si s tvoq 4ovek!!!uspeh!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Бори се за любовта си недей се измъчва с някой, когото не обичаш
    съгласна съм
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Tozi, koito poema risk, nikoga ne byrka.

ne sum 100% suglasna s tazi misul,za6toto za da ima harmoniq obichta trqbva da e vzaimna.T.e. harmoniqta se naru6ava,a tova v posledstvie vodi do razpad i v dvata slu4aq(ako si s nqkogo koito porsto te privli4a,a toi te obi4a,i ako si s nqkogo koito obi4a6,a toi ne te obi4a).

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    чуй сърцето и бърже при момчето..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си