- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да скъсам без да го заболи?
Незнам дали вече има такава тема така че пиша на посоки. кажете ми как да скъсам без да го заболи много (и за изясняване ходя с едно мом4е от 2 седмици и той много си пада по мен) и колкото и да е тъпо моля ви кажете ми някакъв начин
PLSSSSSS![]()
love is name
sex is game
forget the name
play the game
mi ako ima 4ustva kum teb nqma da ima bezboleznen na4in..no 6tom hodite ot 2 sedmici ne vqrvam da e ne6to serioznoobqsnqva6 mu o4i v o4i kakvi sa pri4inite poradi koito iska6 da skusate iska li da si ostanete priqteli nekvi takia gluposti i gotovo
![]()
ami .. toi mi se kefi ot 2 godini ....
i na 15-ti se zabihme...![]()
love is name
sex is game
forget the name
play the game
Здравей!
Виж тази тема. От личен скорошен опит ще ти кажа, че:
1. Можеш да му кажеш, че не си готова за сериозна връзка и грешката ти е, че не си преценила по-рано нещата.
2. Прояви желание да останате приятели. Това ще му даде някаква надежда /която времето ще убие/ и ще приеме малко по-леко нещата.
3. Важно е да бъдеш внимателна и мила, но и непоколебима. Не му давай напразни надежди занапред, защото после ще го боли повече!
Успех!
mhm...puk i v kraina smetka tfa si e tfoq jivot i sqko ne6to si ima krai nqma kvo da se zablujdavame...obqsni mu kak stoqt ne6tata..i...toi 6te ne 6te 6e trqq da se primiriПървоначално написано от Selah
![]()
Ако момчето те обича безболезнен начин да го зарежеш няма да има.Каквото и да му кажеш, колкото и мило да е просто безболезнено неможе да бъде!!!P.S. не разбивайте така сърцата на момчетата
той ще те превъзмогне но ще му трябва...
Викаш му: "Аз вече еба майкати защото съм лезбийка, но това далеч не значи, че ти не беше нищо за мен!"
др Дулитъл аз пък мисля, че ти заслужаваш бан.. както и да е
--
по темата:
Ми те другите вече се изказаха , а аз мога само да го потвърдя (от личен опит естествено).. Ако момче и момиче се харесват..не, обичат, то скъсването е едно от най-сложните неща в цялата връзка! Момчетата не сме глупаци (е добре де... някои от нас:Р) и можем да усетим също кога нещата започват да тръгват накриво в дадена връзка. Усещаме кога момичето започва да страни от нас и очакваме само най-лошото - денят, в който тя ще каже "до тук бяхме". Но по който и начин тя да го каже - то ще е болезнено - няма как - това е живота.
ami... da kajem 4e ...
dobre de priznavam si 4e se zabih s nego za6toto bqh mnogo piqna...![]()
puk i ve4e tova nqma zna4enie .... dneska skudah s nego ....
i kakto razbirase se o4akva6e ... ne be6e "MNOGO O4AROVAN "
no taka be6e nai-dobre![]()
love is name
sex is game
forget the name
play the game
E i az bqh taka su6totoi nakraq taka stana 4e sa ne si govorim
znae6 li kakvo da ne pravi6 ne go kusai po 4at ili sms samo v o4ite ne si zatvarqi tazi vrati4ka ostavi si go kato priqtel kaji mu o6te ne sam gotova za seriozna vruzka tva mn pomaga uspeh
![]()
LuBovTa E sLqPa!!!
Ами най-лесното е да направиш така,че той да скъса с тебе ,схващаш лиПървоначално написано от padnaloto_angel4e
пРИказвайте каквито баници искате дова е най-гениалния метод!
2 т. системно
НЕМОЖЕШ ДА СКЪСАШ НЯКОЙ БЕЗ ДА ГО ЗАБОЛИ !
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Виж, ако ходиш с него от толкова кратко време( 2 седмици, както спомена), не мисля, че за него това ще е особен шок! Най много да му стане кофти, че не те е задържал за по-дълго и да търси грешката в себе си! Обяснима, че не по негова вина и така нататък!
Успех!![]()
do kolkoto si spomnqm бездомник napisah 4e toi me haresva ot 2 godini ...
a i nai-malkoto go skusah ve4e (dnes kato se vidqhme)
(i tva go spomenah v gorniqt otgovor )
love is name
sex is game
forget the name
play the game
kfoto i da prai6 6te mu e gadno i nai ve4e 6te si pomisli 4e e bilo edva li ne samo za razvle4enie tai 4e govori s nego po skoro pak bez da go boli ne moje