- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kajete kvo da prava
emi znachi s moqta pritelka skysahme predi 2-3sedmici poradi neobqsnimi za men prichini...vsichko vyrveshe prekrasno dokato edin den mi se nasyrdi i ot togava ne mi govori..da si priznaq chestno neprekysnato q revnuvah!(za koeto naistina syjalqvam)
iskam na novo da se sybereme no neznam kak..pisha i sms-i i tq ne mi otgovarq ! UMIRAM !![]()
kajete kvo da prava..moje bi ako i se obada i i se izvina za neshtoto koeto sam i prichinil bez da znam she mi prosti..ili she me otreje otnovo kato ne mi vdigne!
blagodarq predvaritelno!
emi ... 6tom ne otgovarq moje da ima tri pri4ini
1. mnogo ti se e razsurdila - v tozi slu4ai si zagazil (nie momi4etata sme mnogo 4uvstvitelni i lesno ne pro6tavame )
2. ima drug ... i pak si zagazil
3. ne iska da bude s tebtaka 4e po-dobre razberi koq pri4ina e i deistvai![]()
love is name
sex is game
forget the name
play the game
e da ma kak da razbera kato neiska da govori s men?!![]()
moe ti poklati ta6acite aYGh
ada6 govori s neq be obadi i se izlezte ako iska de i q pitai kakvo si napravil kade ti e gre6kata i ako moje6 se popravi i ako tq ti dade 6ans ako ti dade na4i ima 4ustva kam teb ako ne togava na4i nqma ili mn mn mn si zgre6il no govori s neq
Men da pitash priatelkata ti si e tursila prichina,osobeno sled kato ne ti otgowaria i na sms-ite i ne iska i da ti kaje za kakwo tochno te e zariazala..za jalost mn ot nas momichetata (smeia da twurdia) neznaiat kakwo iskat i sled kato nauchat sujaliawat..uwi!
Dawai napred,wse shte popadnesh na tochna macka!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Да, най-добре и се обади и поговори с нея-все пак трябва да знаеш за какво точно ти се сърди...а може би, защото постоянно си я ревнувал...та поговори с нея, а ако нищо не стане просто се помъчи да я забравиш...![]()
Nqma smisul da i zvuni6, 6toto e po4ti sigorno, 4e nqma da ti digneTaka 4e ako znae6 kude izliza otiva6 pri neq i i kazva6 "taka i taka az o6te te haresvam i ne moga da si obesnq kakvo stana s nas. Molq te kaji mi..." ili ne6to takova. Jelaq ti UspEh!!!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
otidi i pogovori s neq.neka vs da se izqsni i da razbere6 za6to ti e sardita.a i nablijava sv.valenti podarii ne6to originalno moje i da pomogne![]()
Щом не ти вдига тела, значи едва ли ще е навита да излезете на кафе.. предполагам знаеш къде ходи и тн.. просто като я срещнеш я дръпни и и кажи всичко което искаша и идеята с подаръка за Св.Валентин хич не е лоша :P
Късмет!
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.