.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Дими_89
    Guest

Моля за помощ... проблем с момиче :((

Значе аз сам от софия и съм на 16 години казвам се Димо... няма значение каде уча но имам малак проблем - едно момиче, от доста време се навивам да е поканя на среща или по точно да е сваля но тя ми е първото момиче - досега никога не съм излизал с никоя... и ви моля за савет каде да е заведа на 1вата ни среща ? Защото най после успях да си ореда среща с нея, по принцип аз не съм срамежлив но в много от случаите незнам просто какво да правя, може би поради липса на опит

Благодаря ви рпедварително, моля не ми се подигравайте и не флодете темата.

emi kvo da ti kaja... purno ne q pritiskai (tva se znae de ama za vseki slu4ai)
    i posle za mqsto.... mi kino kafe ... izturkani raboti sa ama vyr6at perfektna rabota
    kusmet
    love is name
    sex is game
    forget the name
    play the game

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Na bowling.....ako ne moje da igrae, pokaji i malko, ako i ti ne mojesh da igraesh....hich da ne ti puka. Mnogo sladursko shte se poluchi. Yspeh!!!

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Na bowling.....ako ne moje da igrae, pokaji i malko, ako i ti ne mojesh da igraesh....hich da ne ti puka. Mnogo sladursko shte se poluchi. Yspeh!!!
    da tva e mn dobre
    LuBovTa E sLqPa!!!

Бъди забавен! Бъди преди всичко себе си! Заведия на кино и седнете на най-задните редове! Знае се защо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си