.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Депилатоарите. HELP

Искам да ви попитам ако знаете нещо за депилатоарите да споделите. Има ли някакви странични ефекти Колко често могат да се използват Вредят ли по някакъв начин Кои са най-така ефикасни На каква цена могат да се намерят

Моля, само хора които са използвали депилатоар или имат някаква докторска степен да споделят каквото знаят

Нека темата да не превръща в някакъв вид спор или нещо такова

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ползвам много често .. Има странични ефекти (зачервяване,обриви и т.н.) Затова първо си купуваш един депелатоар ( на цена не повече от 3 лева на тубичка ) нанасяш на съвсем малка област чрез дадените на опаковката начини на употреба .. чакаш даденото време (пример - 15 минути ) и махаш депелатоара със шпатулката ( която е към депелатоара ) .. Пробвай преди да си легнеш !! На сутринта ако областта ( не повече от 2 см ) която си бил/била направил/направила е зачервена или имаш обриви го изхвърли и не използвай !! А ако мястото е в добро състояние можеш да го използваш за целите ти крака , дори за премахване на косъмчетата под носа ( над горната устна ) , ръцете .. и където ти е необходимо !! Внимавай само да не се пръснеш с крема в очите ,защото вътре се съдържа сяра Надявам се да ти помогна с дадената от мен информация

Може да получиш странични ефекти, затова изпробрай на малка част от тялото си, измии след необходимото време и след 24 часа ако няма обриви, зачервявания или рани, значи не ти действа зле. Хубавото на крем-депилатоара е, че косъмчетата след употребата му не стават груби и дебели, а са както преди, поне на мен така ми действа. Но от друга страна изрстват доста по - бързо, отколкото обезкосмяване с кола маска или епилатор
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Забавих да добавя, купувала съм си и за 2лв. (но не се сещам за марката) има и по 10лв.-15лв.. Честно казано на мен ми действа много добре и за 2лв. ))

Дано съм успяла да помогна )
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    [На Метри От Земята]
    не е нещо кой знай кфо.. ако го използваш това след два, три дена си пак космат , така чее.. нещо като самобръсначка е, но нямаш шанс да се порежеш ако питаш мен
    Просто аз

Мега фен Аватара на vagarious
    Офф хорааа гледайте темите от кога сааа...
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си