.

Виж резултатите на анкетата: ZA ili PROTIV cigarite ste?

Гласували
102. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Protiv

66 64,71%
  • Za

36 35,29%
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Мразя цигарите и смръднята им! Мразя и опушените помещения. За тва рядко ходя по кафенета.

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Цитирай Първоначално написано от sedlaroff
    Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    Цигарите са най-шибаното нещо на света.Точка.
    А да,и който пуши тютюн е прост.Мерси за вниманието
    izkazvaneto ti e adski plosko i glupavo, nai-malkoto - ne moje6 da slaga6 si4ki pu6a4i pod edin znamenatel. to4ka.

a ti ne mojesh da kazwash,che izkazwaneto e "plosko i glupawo",samo zashtoto to e razlichno ot twoeto.tochka

Много ясно, че може да каже, че изказването е плоско и глупаво при положение, че тоя смешник казва, че всеки дето пуши е ПРОСТ! ХА .. келеш
    казвам бе,и ще продължавам...казах и нещо друго - вие нищо не можете да направите по въпроса
    First rule - I rule

Мисля, че в днешно време всички знаят вредата от пушенето, което, само по себе си, обуславя съзнателен избор. Не мога да се съглася с начина, по който е зададен въпросът. Как 'за' или 'против' цигарите, все едно 'за' или 'против' тютюнопушенето, би трябвало да бъде пушите ли, за да се изясни кои са повече - пушачи или непушачи. Според мен няма някой 'за' пушенето, има хора, които пушат и им харесва, а има и такива, които не го правят, защото така искат.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Град
    sofiq

za cigarite

i az si pu6a i to ot blizo 3 god i mnogo iskam da gi spra no sam tvardo za cigarkite ne pre4at na nikoi samo na toq deto gi polzva
    vseki e malko lud az puk mnogo

Фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: za cigarite

Цитирай Първоначално написано от tedinka
    ne pre4at na nikoi samo na toq deto gi polzva
    ХАХАХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА ХАХАХ
    и няма такова нещо като пасивен пушач нали?!?
    First rule - I rule

ЗА цигарите съм,иначе как ше пукне господина по информатика

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...

za estestveno

kvo lo6o ima v teq cigari 4e vsi4ki sa gi napadnali?vseki si ima pravoto da si pu6i ili obratnoto.po dobre e da ne pu6i6 ama kato ti se pu6i kvo,mi pu6i si

Град
    Под морето, над небето
    Лично аз, съм против, но това си е мое мнение!Нямам нищо против дима или хората, които пушат!
    Против съм, не защото е вредно за здравето или нещо подобно, кат е вредно ко толкоз, най-мноо да пукна от задушаване или пак нещо от тоя сорт, нищо ново в моя "прекрасен" живот Просто не пуша, заради майка ми, която само това й липсва!!А и защото е тъпо, всички го правят за да са готини или нещо подобно, аз не искам да съм готина, искам да съм си аз,това и праа

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    da ti kaja 4e az ne go pravq za das am interesna ili ne6to podobno. az go praa 6toto mi haresva,i dori da e obratnoto ne moga da spra.vseki si ima mnenie no ne vseki pu6i ot gazariq!!!!!!

Град
    Под морето, над небето
    Цитирай Първоначално написано от terry
    da ti kaja 4e az ne go pravq za das am interesna ili ne6to podobno. az go praa 6toto mi haresva,i dori da e obratnoto ne moga da spra.vseki si ima mnenie no ne vseki pu6i ot gazariq!!!!!!
    Да права си, съжалявам

Голям фен
    Град
    Sofia
    ImaNewbie
    Аз също съм против цигарите. Но да твърдиш, че ВСЕКИ, който пуши е ПРОСТ - това изказване е изключително, ама изключително глупаво и смешно. Направо не мога да повярвам, че не го проумяваш. И стига си се защитавал все едно някой ти казва - говори това, говори онова. Много ясно, че ще кажеш каквото си искаш, имаш си право на лично мнение. Но и ние имаме право да не се съгласяваме с него. И можеш ако искаш да се аргументираш като кажеш, че всички пушачи са ПРОСТИ!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    trqvna
    e tva ne go razbiram pu6at tam galtat nekav dim i to nema nikvo udovolstvi8e razbiram da be6e ne6to svrah gotino za da se otkaje6 ot zdraveto si da ama to katop e nekvo preebano i posle dahati e napravo ubiec
    i nekvi pi6lemeta ot malki se u4at hodqt mi po centara zahapali cigarata i vsi4ki madami 6e im"naska4at" nali ili nekvi malki pikli hodat i daje nagaltat i se nadqvat batkovcite da gi zabelejat i ne se ose6tat kolko se nelepi tva az nego odobrqvam

Protiv =D> =D> =D>

.....
    Guest

.....

razbira se 4e sum protiv-za6toto cenq zdraveto.i smqtam 4e cigarite sa edna ot mnogoto prostotii na horata

.....
    Guest

.......

deidiy-spodelqm vijdaniqta ti!

az nqmam ni6to protiv cigarite.vseki moge da pravi kakvoto si iska. koito iska neka da pu6i,pie i ostanalite ne6ta.Mene li4no mn me drazni kogato nqkoi kage "pu6eneto e mn vredno. ne pravete taka deca ".pulni gluposti

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    az ne sam nito za nito protiv za6toto ot edna sedmica gi otkazvam

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Против.

Guest
    Protiv

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    tvurdo PROTIV no vse pak nemojem da oprekvame i tezi koito pushat,vseki si ima jivot i si go jivee po svoi obrazec...
    и АЗ съм Против, но е по правилно да се каже "Всеки си има живот и тои си решава дали да го съкрати с цигарите"

Какво значи "Против" цигарите? В тази тема единствения смисъл, който се вложи беше, че не пушите и няма да пропушвате. Но пък и нали на вас никой няма да ви натика насила цигара в устата? Тогава какво "против" имате?
    На който му се пуши и му се дават пари за цигари - да го прави, лично право. И независимо дали вие ще сте доволни или не хората ще продължават да пушат, както и да вършат други неща, които на вас не ви се нравят.
    ЗА цигарите съм не само, защото аз пуша, а и защото щом на някой му харесват той има пълното право да ги употребява (с оглед на това, че се счита, че пушенето не е нарушение на закона, разбира се).

Guest
    da jiveqt cigariteeeeeeeee!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az glasuvah PROTIV.. Ne pusha i mi e nepriatno nqkoi do men da pushi.. no ne bih napravila problem edinstveno ot uvajenie..

Weathermaster
    Guest
    Ne pu6a,no haresvam kogato niakoi pu6i i sum za cigarite!Puk moje i az niakoi den da gi po4na...

не пуша,но не съм против.всеки си има право на избор и всеки има право да прави каквото си иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си