- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za cigarite ili Protiv
Мразя цигарите и смръднята им! Мразя и опушените помещения. За тва рядко ходя по кафенета.
казвам бе,и ще продължавам...казах и нещо друго - вие нищо не можете да направите по въпросаПървоначално написано от Absconding
First rule - I rule
Мисля, че в днешно време всички знаят вредата от пушенето, което, само по себе си, обуславя съзнателен избор. Не мога да се съглася с начина, по който е зададен въпросът. Как 'за' или 'против' цигарите, все едно 'за' или 'против' тютюнопушенето, би трябвало да бъде пушите ли, за да се изясни кои са повече - пушачи или непушачи. Според мен няма някой 'за' пушенето, има хора, които пушат и им харесва, а има и такива, които не го правят, защото така искат.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
i az si pu6a i to ot blizo 3 god i mnogo iskam da gi spra no sam tvardo za cigarkite ne pre4at na nikoi samo na toq deto gi polzva
vseki e malko lud az puk mnogo
ХАХАХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА ХАХАХПървоначално написано от tedinka
и няма такова нещо като пасивен пушач нали?!?
First rule - I rule
ЗА цигарите съм,иначе как ше пукне господина по информатика
kvo lo6o ima v teq cigari 4e vsi4ki sa gi napadnali?vseki si ima pravoto da si pu6i ili obratnoto.po dobre e da ne pu6i6 ama kato ti se pu6i kvo,mi pu6i si
Лично аз, съм против, но това си е мое мнение!Нямам нищо против дима или хората, които пушат!
Против съм, не защото е вредно за здравето или нещо подобно, кат е вредно ко толкоз, най-мноо да пукна от задушаване или пак нещо от тоя сорт, нищо ново в моя "прекрасен" животПросто не пуша, заради майка ми, която само това й липсва!!А и защото е тъпо, всички го правят за да са готини или нещо подобно, аз не искам да съм готина, искам да съм си аз,това и праа
![]()
da ti kaja 4e az ne go pravq za das am interesna ili ne6to podobno. az go praa 6toto mi haresva,i dori da e obratnoto ne moga da spra.vseki si ima mnenie no ne vseki pu6i ot gazariq!!!!!!
Да права си, съжалявамПървоначално написано от terry
![]()
ImaNewbie
Аз също съм против цигарите. Но да твърдиш, че ВСЕКИ, който пуши е ПРОСТ - това изказване е изключително, ама изключително глупаво и смешно. Направо не мога да повярвам, че не го проумяваш. И стига си се защитавал все едно някой ти казва - говори това, говори онова. Много ясно, че ще кажеш каквото си искаш, имаш си право на лично мнение. Но и ние имаме право да не се съгласяваме с него. И можеш ако искаш да се аргументираш като кажеш, че всички пушачи са ПРОСТИ!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
e tva ne go razbiram pu6at tam galtat nekav dim i to nema nikvo udovolstvi8e razbiram da be6e ne6to svrah gotino za da se otkaje6 ot zdraveto si da ama to katop e nekvo preebano i posle dahati e napravo ubiec
i nekvi pi6lemeta ot malki se u4at hodqt mi po centara zahapali cigarata i vsi4ki madami 6e im"naska4at" nali ili nekvi malki pikli hodat i daje nagaltat i se nadqvat batkovcite da gi zabelejat i ne se ose6tat kolko se nelepitva az nego odobrqvam
![]()
Protiv![]()
![]()
=D> =D> =D>
razbira se 4e sum protiv-za6toto cenq zdraveto.i smqtam 4e cigarite sa edna ot mnogoto prostotii na horata![]()
deidiy-spodelqm vijdaniqta ti!![]()
![]()
az nqmam ni6to protiv cigarite.vseki moge da pravi kakvoto si iska. koito iska neka da pu6i,pie i ostanalite ne6ta.Mene li4no mn me drazni kogato nqkoi kage "pu6eneto e mn vredno. ne pravete taka deca ".pulni gluposti![]()
Против.
Protiv![]()
![]()
![]()
и АЗ съм Против, но е по правилно да се каже "Всеки си има живот и тои си решава дали да го съкрати с цигарите"Първоначално написано от sexy_macka
Какво значи "Против" цигарите? В тази тема единствения смисъл, който се вложи беше, че не пушите и няма да пропушвате. Но пък и нали на вас никой няма да ви натика насила цигара в устата? Тогава какво "против" имате?
На който му се пуши и му се дават пари за цигари - да го прави, лично право. И независимо дали вие ще сте доволни или не хората ще продължават да пушат, както и да вършат други неща, които на вас не ви се нравят.
ЗА цигарите съм не само, защото аз пуша, а и защото щом на някой му харесват той има пълното право да ги употребява (с оглед на това, че се счита, че пушенето не е нарушение на закона, разбира се).
da jiveqt cigariteeeeeeeee!!!!!!!!!![]()
Az glasuvah PROTIV.. Ne pusha i mi e nepriatno nqkoi do men da pushi.. no ne bih napravila problem edinstveno ot uvajenie..
Ne pu6a,no haresvam kogato niakoi pu6i i sum za cigarite!Puk moje i az niakoi den da gi po4na...
не пуша,но не съм против.всеки си има право на избор и всеки има право да прави каквото си иска