- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za cigarite ili Protiv
Makar 4e pu6a sam protiv cigarite![]()
![]()
![]()
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
Определено цигарите не са сред нещата, които ми харесват!
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
ехх..тея сладки отрови.Който не ги е почнал още му препоръчвам да не ги почва..
![]()
Иначе аз вече не мога да спра - ЗА![]()
Да,те ще живеят,но току-виж за пушачите не съм толкова сигурнаПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
хааааааааааахаххааааааааа
cigarite sa nai qkoto ne6ty na sveta we
Mm protiv cigarite sam 6toto vredat na zdraveto ni ,no pak seki edin si ima
svoi izbor dali da pu6i ili neee!!!!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Против съм и нямам намерение да пропушвам, но всеки има право на личен избор.
В днешно време, информацията за вредата от тютюнопушенето е широко разпространена и почти всеки има достъп до нея по един или друг начин.![]()
i as pusha i ne sam protiv cigarite![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ZA-deistvat uspokoqva6to!!!![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
При мен нещата са дости тежки.. Аз съм твърдо против, но пуша. Уви, започнах, когато ми се бяха струпали адски много проблеми, а изглежда волята ми (що се отнася до спиране на цигарите) е много слаба.. Тъжното е, че майка ми почина заради цигарите. Бях на 3. Тя беше на 34. Оказа се, че имала компенсиран сърдечен порок, което значи, че ако не пуши, ще живее нормално и ще си остарее спокойно. Нещо също толкова гадно - сърдечният порок често се предава наследствено, а аз не съм си изследвала никога сърцето. А имам разни проблеми с него.. Но ме е страх да се изследвам. Много внимавайте с цигарите.. Аз още не съм простила на майка си, че ме е изоставила толкова мъничка. И то заради цигарите. Но ако не се лъжа, причината за смъртта е била разбрана чак след аутопсията. Надявам се моята история да накара някой да се замисли за пушенето..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Против! Не ми пречат пушачите, нека пушат те се троват, нито пушака (абе случвало се е да ме дразни понякога, когато някои ми пуши пред носа), повече Фр. и наште (родителите) също пафкат, и не ми прави впечатление... не пуша и не смятам да пропуша... за кво?!Само да се трова да давам по хил. $ за некви тапити дето ше изпуша за 20мин(казвам го защото съм виждала няколко Фр когато са нервни да изпафкват цела котия), да се крия от наште да не ме скалпират набарзо, и да не си купа с тея $с нещо пълзотворно и което да ми върши работа занапред в место да ги изпуша за 30мин... е не тва не е фенско
(поне за мене
) , иначе ви каам пушачите не ми пречат, нека пушат
( като има се пуши
![]()
)
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Въпреки че съм пушач съм против тях![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Твърде много пари и здраве влагам в тея цигари ПРОТИВ СЪМ![]()
И аз съм твърдо против
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
protiv.. nqmam protiv pusha4ite ( ne mnogo ...) no ne go razbiram da si davat parite za... da umrat po burzo a tova deto izobshto ne go razbiram e 4e hora na 13 14 15.. go pravqt..........![]()
Ne sam gorda 4e pu6a i oba4e nqma i da spra predi da stanat o6te po-skapi.
Подкрепям те напълно и съм напълно съгласен с тебеПървоначално написано от [B
spored men i kakto vidqh spored mnogo drugi sme na mnenie 4e ne e ot polza da se pu6i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az pu6a i ne sam protiv koito izka da si pu6i kvo vi dremeaz i v momenta si pafkam
![]()
![]()
Абе, от къде я изрови тая тема..лелее![]()
Аз лично съм против!
What you give is what you get!
благодаря ти, че ни информираш, пък било то и с година закъснение !Първоначално написано от ENI_F
вече се чувствам спокоен
![]()
Против съм мн ясно. Радвам се, че успях да спра да пуша навреме! Нямам намерение никога повече да пробвам да се тровя и да си плащам за това.
Яд ме е само за едно, че когато някои около мен пуши всичкият дим трябва да го поглъщам.Затова дано забранят на всички обществени места пушенето и то по скоро.Явно нито цените, нито надписите по кутиите няма да спрат хората да се тровят, направо като видя някои да пуши го съжалявам чесно казано.