Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от kanar4o
Цитирай Първоначално написано от LadyDi
С думи, деца. Единственият начин да си поискаш секс е като кажеш, че го искаш. Намеци, погледи, докосвания... не действат, освен ако момичето не е изключително разгонено и не подбира особено. Не мога да си обясня защо като опре работата до секса и момчетата се правят на девственици. Толкова ли ви е срам да отидете при момичето и да си кажете направо: "Желая те, искам да правим секс!" Ако тя го иска също, няма да откаже. А ако не го иска... както и да й намеквате, няма да ви огрее.
]]

tc tc e ot takiva prevzeti i nadmenni otgovori puk nay se draznq. ne sum kazal konkretno che as neznam kak da si poiskam ili koyto i da bilo.temata e pusnah shtoto f edna druga tema sichki momicheta napisaha che nie(momchetata) neznaem kak da si go poiskame. ae kajete ni kak da sa si poiskame i kak da vi nakarame za ni poiskate!
С удоволствие бих поспорила с теб относно надмеността и надутостта на отговора ми. Аз никъде не говорех конкретно за теб. Просто казах, че се срамувате да си го поискате директно.
Честно да ти кажа, канарчо, за мен като жена няма нищо по-възбуждащо от мъж, който знае какво иска и знае КАК да го поиска. А начинът (отново се връщам на предишния си пост) е като си го КАЖЕШ. Т.е. използваш нормална реч, нормални думи: "ИСКАМ СЕКС". Толкова ли е трудно Или просто сте срамежливи. Ако сте срамежливи, тогава как да ви пожелае една жена. На никоя няма да й хареса мъж, който се изчервява при думата "секс".
И между другото има голяма разлика между въпросите ти "Как да си поискаме секс" и "Как да я накараме да ни пожелае". На първия отговорът е "с думи". На втория "с внимание и доказване, че не я искате само за едното... сещаш се".
Бъди близък с момичето, докосвай я, усмихвай се, покажи й, че я намираш красива и че я желаеш. Когато стеснителността между двама ви, вече не е пречка, поискай си директно.
Пак ти повтарям (за да няма недоразумения) няма нищо по-яко от мъж, който те желае и не се притеснява да ти го каже.

П.П. Пак ми кажи че поста ми е надут и този път ще поспорим и по този въпрос. Това, че не обичам излишните лигавщини, не значи че съм надута. А дори и да съм, в интерес на истината нямам проблем нито със секса, нито с мъжете. Защото, колкото и да не си го признавате, вие също обичате директни жени. А аз като желая някого, не се срамувам да му го кажа. Подчертавам КАЖА, а не ПОКАЖА

Напълно подкрепям Лейди ДИ...