Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
абее ейййййййй, путка майна син каскет...

ave hora q kajete molq vi sa kak da si hvana edno hubavo momi4e? kakvo trqbva da napravq to4no i kak da i privleka vnimanieto i drugi takia raboto.

осъзнаваш ли кво си написал?
я да видим дали съм разбрала. искаш да имаш хубаво гадже така ли?
ти знаеш ли въобще значението на думата 'гадже', което звучи малко детски всъщност, но ще го карам така..
'гадже' не се 'хваща' ей така, колкото да имаш, нали се сещаш, това е много тъпо.
освен това искаш да е хубава. ама тва че е тъпа като ГЪЗ въобще не те интересува?
дотук - искаш някфа празноглава хубавичка кифла, към която дори простички чувства не изпитваш, и с която да се фукаш като селска пача пред приятелите си.
такава ли искаш да е гаджето ти?
остави това.
мислиш ли, че някоя (било то и най-голямата грозотия) ще погледне такова повърхностно момче като теб? може да си приличен на въшност, но отвътре си доста кух като гледам.. още повече че дори не знаеш как да забиеш момиче и питаш за това във форум, пък и претенции за външния вид имаш. много се дразня така. погледни се и тогава имай претенции.
бих се изненадала дори и ако някое съвсем обикновено момиче ти обърне внимание. разсъждаваш толкова по детски и глупаво.....
Ave eiiii!!!
ne ta znam kvo si ama toq forum nali e za tva we?
Nqma zna4enie dali vyprosyt mi e typ ili ne az iskam da mi otgovorite kat horata, a ne da mi sa praite tuka na koi znai kvo i da mi natqkvate kolko sym typ!
Ako nemate namerenie da mi pi6ete seriozno si e*ete
p*tkata mai4ina!!!