- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми и чуждото мнение
Преди време бяхме с едно момиче съученици. Тогава имаше период, в който страшно мн я харесвах, но всички ме смятаха за утрепка едвалине, та тогава я харесвах страшно мн, а нямах никакъв шанс да се забия с нея и мн стадах за това.
След това тя се премести и почти две години не се бяхме виждали, оттогава се промених страшно мн и сега общественото мнение(егати израза) за е мен коренно противоположно =D> , та скоро се засякохме не едно парти. Не знам защо реших, че искам да се забия с нея и се забих. Не мога да кажа, че ми беше хубаво, но не беше и кой знае какво(в самия момент на забивката). Но дните след това като си спомня за тогава ми е мн хубаво. ОБАЧЕ няколко човека развиха "теорията", че съм се забил с нея само заради егото си и за да си докажа, че тя тогава е бъркала за мен и т.н. и т.н. Проблемът е че сякаш има някаква истина в тази "теория"... help help help
естествено че като си станал готин ще искаш да е твоя. винаги се стремим към това което сме искали и не сме постигнали нали така? тогава няма нишо странно. ако ти е хубаво с нея си живей без да ти пука какво говорят, но ако само задоволяваш минали желания... за да докажеш нещо на себе си.. няма смисъл
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
taka si eee!Първоначално написано от santRi
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ako beshe samo, za da zadovolish minali jelaniq, nqmashe da chuvstvash nisho kato se seshtash za zabivkata. Shtom ti e mnogo hubavo, znachi moje bi izpitvash neshto. Dokaji oshte vednyj na sebe si kakvo tochno imash kym tova momiche. Pokani q nqkyde na sreshta i razberi.
Ами изясни се със себе си.Ако ниастина изпитвашнещо към нея,пробвай да я задържиш до себе си със любовта и да й се посветиш изцяло,а не само аз една нощ или за един купон.Но ако за теб тя е била просто някаква цел,която си искал да постигнеш за да се докажеш на себе си...тогава просто не я наранявай с поведението си,защото едвали го заслужава![]()
Виж с Рейтинга идват и По готините мацки...ако мислиш че това е била поредната бройка...давай напред просто и го кажи в очите...без да криеш
ако ти е Гот с нея...Тогава си прави кефа докато имаш възможност.А за теорията на човеците......
....Хубаво е да слуаш съветите на приятели...но не е задължително да ги спазваш нали?
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Това и до утре да го повтаряш, пак няма да те спаси.Първоначално написано от hector
![]()
Трябва сам да осъзнаеш какво правиш. Каквото и да ти казват, това е нечие мнение, а истината е в теб.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!