- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo mislite za disokotekite...?
\/ Весели местенца да отидеш и потанцуваш с компанията, или да деградираш тотално ако ти се деградира...Също като домашно купонче, само музиката е по-силна,има повече хора... Абе обичам диcкотеките и тва е.
На тая дето ходя напоследък, ходят най-вече студенти- няма мутри, няма сбивания, не е много
фрашкано, дори понякога е почти празно(вчера например).И така.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
И аз съм на същото мнение, само че аз ходя в Амор и Дабал вижан защото не ме пускат при студентите.Първоначално написано от rosskata
![]()
басиии
мразя дискотеките
едно време ходех, ма ся пари да ми дават няя да стъпя
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
басиии
мразя дискотеките
едно време ходех, ма ся пари да ми дават няя да стъпя
![]()
![]()
Moderated by Tiffany
Моля,уважавайте мнението на другите!
ужас някъф...особено чалгадискотеките![]()
мазни потни гнусни селяни и напарфюмираните
им курви си въртят задници под звуците на някфи
долнопробни цигански инструменти![]()
![]()
ходя понякога на ретро, само защото много мои
познати и приятели ходят там...да се видим
пък и поне не пускат чалга, а песни, които не
са хитове-еднодневки
Ай лелее супер зле! Кой ти каза че ходят такива, не ходят мазни и потни![]()
, ходят само супер сладури.
![]()
![]()
![]()
Да и аз съм на същото мнение. И е много яко да си танцуваш.Първоначално написано от ^BaBy^GirL^
![]()
![]()
![]()
![]()
дискотеките са места където
можеш да видиш само някаква
примитивна форма на общуване![]()
не не наистина когато видя
понякога вечер групичка която
привидно се е запътила към
дискотека или нещо подобно само
ме избива на смях
хиляди пъти по-хубаво е да си на
някое купонче у някой или нещо
такова отколкото да се кършиш
като невидяла пред погледите на
някакви извратени батковци
"Целувка за лека нощ"
Ако присъстващите на купона са селяни, се получава същото, като в дискотеката. И престанете да повтаряте като папагали: "На купон е сто пъти по-хубаво".
хммммммм
такааа аз просто видях темата и отговорих
щом всички са го казали че на купон е по-хубаво това говори добре за тях
а и щом мненията ни съвпадат какво лошо имаили задължително трябва отговорите ни да са единствени и неповторими
![]()
"Целувка за лека нощ"
Не обичам дискотеките !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Някои ги харесват, а други като мен неги намират за особено интересни места! Няма спор все пак, че е готино да ходиш на диско.![]()
1. Детските
а) за момичета - прекрасно място да се направят на к*рви, дори да са на 10 години; да чуят някое момче да им присвирва (ау, какъф кеф), да разтресат малко шкембаци, да танцуват с някой непознат (няма значение дали е хубав или не, важното е да се изгъзари), да се напие като свиня от една бира и да се съблече диби-дюс на някой гюбек.
б) за момчета - прекрасно място малките "пичове" да се изгъзарят с някоя цигара или бира, да фащат сички малолетни "мацки" за дупетата и никой да не им удря шамари. Като отидат почват със заплахите за бой - ще бият оня, после - оня. Общо зето се заканват на сички, но, естествено, нищо не правят.
2. Нощтните
а) за момичета - готино място да отидат и да послушат малко хубава музика, да потанцуват и да изпият един-два коктейла с приятели без никой да ги закача за нищо.
б) за момчета - отиват да изпият по нещо, без да се напиват и да послушат хубава музика
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
1. "Нощен" няма "Т".Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
2. Значи едно момиче на 17 е курва, а щом е на 18 и ходи на нощна, е пораснала и отива просто за да слуша музика и да се забавлява?
Да, но не са на 13 а на 20- при повечето се усеща разлика...Първоначално написано от exploitedteen
И аз съм твърдо против детските дискотеки- не е нормално 11-13 годишни деца да се напиват като
говеда, за да се изфукат пред аверчетата. Но пък това не се случва само в детските- в нощните вече
не пускат толкова лесно колкото преди, но когато аз бях на 13-14 си ходехме без проблем... И сега не
е рядкост да срещнеш 13-15 годишни по нощните.![]()
Изкарахте цялата българска младеж много културна и непросташка. А далеч не е така.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Не съм казвала подобно нещо... Просто казах, че колкото и да си тъп, прост и некулуреан, когато
порастваш се оправяш поне малко... Естествено има и изключения![]()
Преди ходех яко по дискотеки, главно за да се сбиеме и да зарибявам женски за ебане,ама вече ми омръзна (дискотеките де , не ебането
) вече предпочитем клубове. А хората които казват че в дискотеките има само потни селяни явно през живота си не са били в истинска дискотека защото са доста заблудени
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Рожденни дни, именни дни, балове, празненства. . .
Все се чудиш къде да събереш цялата компания, но на място, където всеки ще остане доволен!
Е, вече няма защо да се чудиш! CLUB SEPARE PRIVATE PARTIES е чудесно място за Вашето частно парти!
ЦЕЛИЯТ КЛУБ само за твоята компания - напълно оборудван и обзаведен (стерео уредба и тонколони, диско ефекти, столове, маси, сепарета, студена кухня).
Както се казва - мястото от нас, купона от вас!
Клубът се намира на комуникативно място, в близост до центъра-на 5 минути от мол Сердика Център.
Наемът е 190лв за ден или нощ.
Капацитет 50 - 60 човека. За ненавършили пълнолетие договор се сключва с родител.
Депозит 100лв
Можете да го видите на място.
Намира се на бул. Ботевградско шосе срещу Pro Market
Възможен достъп с автомобили или с градски транспорт.
www.facebook.com/separe
Телефон за контакт 0887394102