daite mi syvet!hodih s mom4e do predi dva dni, koeto mislq 4e obi4am i 4e toi me obi4a. razdelihme se neznam vse o6te za6to, prosto toi kaza iskam da se radelim,a az mu otgovorih dobre 6tom iska6 bez da iska nikakvo obqsnenie. znam 4e be6e glupavo no kysno, bqhme zaedno ot 5 meseca. spored nego az se dyrjah kym nego ne kakto bi trqbvalo, ne sym mu obry6tala dostaty4no vnimnie, ponqkoga sym se dyrjala vse edno ne mi puka i t.n. ,koeto ne mislq 4e e vqrno. moje bi ne sym sigurna v 4uvstavata si, no za6to togava se 4uvstvam zle v momenta, i kogato go vidq i prosto ej taka se podminavame, prosto ne moga da se styrpq i o4ite mi vednaga se pylnqt sys sylzi. minali samo dva dni, no toi ujasno mi lipsva., no moje bi sym si go zaslujila. znam 4e mnogo pyti sym se izdynvala, i po4ti vinafi kato se karame to e zaradi men.sega neznam dali da napravq ne6to po vyprosa, da go potyrsq li otnovo, ili da ostavq ne6tata takiva kakvito sa. no prosto ne izdyrjam. no sy6to taka se strahuvam ako se syberem i ako sled vreme moite 4ustava se izparqt kak 6te mu kaja 4e az iskam da se razdelim, taj kat toj me ostavi.s nego bqh naistina 6tastliva, a sega znam 4e ako otnovo se syberem az naistina 6te naravq vsi4ko vyzmojno da ne se izdynvam pove4e. spored vas da go potyrsq li otnovo i da preglytna li gordotstta si, ili da ne pravq ni6to.molq vi dai te mi syvet