- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грижа за косата
аз лично не ти препоръчвам да си мажеш разни неща по косата,защото аз мойта си я съсипах с разни темподобни работии после едвам си я оправих , затова сега се къпя с бебешки шампоан
))
препоръчвам ти вакса за коса на "Taft"струва около 5 лева,държи прическата цял ден...и е безвредна...а сащо и пяната ти я препоръчвам ако е за всекидневно използване...но си вземи нА Nivea...e все пак сам решаваш и не прекалявай !![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Аз само пяна ползвам.
На Тафт тая с копринените протеини и съм много доволна от нея.
Другите работи дето ги каза...изобщо не ги ползвам. Не ми влияят добре на косата.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Шампоан, специален за моята коса - за предпазване от околната среда.
Балсам - български.
Спрей - за разресване и за предпазване от околната среда
Кристали - за разресване.
Ако някое от тези те интересува по-специално, пиши ЛС или питай тук, за да ти кажа повече информация.
shto sa glupost e da pitash kakvo pravi gel.pqna ili balsam>!?!
т. 2, 9
Шампоан,течна пяна,от време на време гел-спрей и тва е.Имам и вакса,ама с нея косата ми стои като мазна.Не знам сигорно не я слагам както трябва,обаче е ужасно.Ако някой може да ми каже що става така?![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Нещата, които ползвам за косата и от които съм доволна:
пяна "Taft"
спрей "Gliss Кur"
кристали
Е тва еМисля, че шампуаните и т.н. няма смисл да преброявам........
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
moqta kosa e kudrava i nqma na4in da ne polzvam ne6to za mazane,za6toto stoi mnogo grozno. po princip polzvam 6ampoan za kudrici na NIVEA , no 4estno kazano nqma su6testvena razlika s drugite 6ampoani. A ina4e sled kupane do kato e o6te mokra q maja obilno s pqna i q su6a sus se6oar.Mnogo hora sa mi kazvali 4e su6eneto uvrejda kosuma i go pravi po suh,az li4no nqmam problemi. Sled izmivane i su6ene edinstvenata grija za kosata mi e sutrin kato se subudq s malko voda i pqna da q ofirmq i tova e! Na kudrava kosa greben ne i trqbvasamo pri kupane
![]()