zna4i kanosvam s e s 4erna kuna oba4e ve4e mi omruzna ot okolo 4meseca ne sum e kanosvala, no ve4e iskam da se boqdisam(ne 4erno) a boq ne hva6ta vurhu kuna.ako znaete nqkakva maska za mahane na kuna pls help
Може и да хване. Зависи къф цвят ти е косата и каква искащ да я направиш. Моита по принцип е мн. тъмно кестенява ,но аз си я каносвам/боядисвам черна. Та мисълта ми е че моита коса от черна(с къна) е ставала червена пак с къна. Апак и ти не си я боядисвала от 4 месеца... предполагам ще стане зависи къф цвят я искаш![]()
![]()
![]()
Vav friziorskite saloni imat edno remouver ili ne6to takova deto ti svalq boqta ot kosata i ti ostava estestveniq cvqt , s kanata predpolagam 4e e sa6toto .
mi i moita kosa e tumno kafqva i iskam da q napravq ne6to kato svetlo kestenqva no ne mn svetlo.a za removera pitah i ne moje da mahne kuna a samo boq.mene o6te mn si mi haresva 4ernoto no ve4e 2god se kunosvam i malko mi omruzna iskam raznoobrazie no sum 100% sigurna 4e pak 6te se vurna kum 4ernoto
Тези римуувъри скапват адски много косата, ясно е. Ще трябва да чакаш, няма друго решение.
az syshti pozlvah kana kosata mi beshe svetlo kestenqva i se izrush i si hvana
Аз бих те посъветвала да не си третираш косата с боя а само с къна,защото първото бъка от химикали и само ти скапва косата а второто е полезно,защото съдържа само растителни продукти и заздравява и подхранва.Та аз се придържам към всичките разцветки на къната,но ако толкова искаш боя,по-добре изчакай къната да падне напълно за да не си изсушаваш косата допълнително \/
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)