neznam dali zabelqzvate no e palno s mom4eta koito sa po na 18 i 19 godini daje znam i takiva koito sa po na 20 godini taka da si doidem na temata 4e tezi priqtel4ena po na 18,19i20 god izlizat s 14 i 15godishni momi4enca e tva ne moga da go razbera az li4no sam na 15 i kolkoto pati si haresam momi4e na 14 ili 15 godini tq si ima priqtel 5 godini po golqm ot neq ili 4god 4e tezi mom4eta da ne sa pedofili eba si i zatapenite toi stanal maj za semeistvo a se zanimava s momi4ence koeto oshte ne moje da se celuva super tapi mi sa takiva mom4eta te sa maje samo po godini qvno a za momi4eto mnogo qsno kato e s golqm batko kakvo mi puka za drugite super utvratitelno e tova na sex li se nadqvat teq pedofili na kakvo kaje te ne mi kazvai te 4e ima liobov apsurd tova e vazmojno 1 na 100 ili mom4eto ne e fred ili e sramejlivo i ne moje da si hvane priqtelka na negovite godini zashtoto e ubitak te nqmat ednakvi interesi DAI TE MNENIQ MOGA S BRUTALNOSTI NO NE ISKAM USTAVQ NA VAS ZA TEQ PEDOFIL4ETA I ZNAM 4E DOSTA TAKIVA IMA TUKA SASHTO I TEENPROBLEM NE MOGAT DA USPORQT TOVA KOETO KAZVAM