- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели или пълни идиоти?
Здравейте!
Абе въпроса ми е интересен, не мисля, че често се случва на всеки... Ами положението е, че имам двама френда, които постоянно ми правят забежки, обиждат ме понякога(може би ненарочно), но действително често ме засягат, а оня ден (преди седмица горе-долу)си измислиха просто ей така за бъзика и изтърсиха поредната простотия!Викат: "Абе ти нали искаше да ебеш Марги"... (момиче от класа и много добра приятелка)..."и каза, че искаш да ти прай свирки, а после да и се празниш в ухоту"... Естествено аз това никога не съм го казвал, но те за пореден път си направиха адски тъпия майтап
... Момичето се убиди, защото беше в компанията(помисли си, че е истина) и вече седмица не ми говори. Аз незная как да и се извиня и да и обясня,
че не съм го казвал това... Какво смятате да й кажа? А въпросните "приятели" как да им кажа, че беше адски неприятно?
![]()
priqteli kakvi priateli sa ti tezi hora sled kato te zlepostavqt taka?Mai sa vsi4ko drugo osven priateli 1vo spored men govori sas tqh i gi popitai kakvi takiva priateli sa ti 6tom se darjat taka? a tova za momi4eto ami pogovori s neq i i kaji kakvo se e slu4ilo badi iskren
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
А как мислите, дали тя ще забрави?
Ами незнам дали приятелите ти са идиоти или теб те мислят за идиот за да те излагат така. Явно ти нямат нужното уважение
Проблема идва от това, че тя се връзва лесно и е доста злопаметна. Може да е добър човек, но това наистина бе прекалено... Дори да говоря с нея, може би ще се напраи, че всичко е наред, но всъщност винаги ще помни...Първоначално написано от MorTi6a
![]()
ako momi4eto e naistena pekana triabva da i obisni6 kak stoiat ne6tata no i kali vsi4k tova 4e ot izvestno vreme super mnoo oneia dvamata se ebavat s teb i ia popitai dali spored neia si sposoben da kaje6 takiva ne6ta.a ones idioti triabva mno zdravata da gi izloji6 pred cialata kompania
Обясни й как стоят нещатаСам си прави изводи какви приятели имаш
![]()
amii govori s tezi taka "dobri priateli" i gi nakarai te da i obqsnqt 6tom na tebe ne vqrva moje bi na tqh 6te povqrva..
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
trqbva da obqsni6 na momi4eto vse pak, prosto i kaji tova, koeto naistina misli6.Sigurna sam, 4e 6te te razbere.A 6to se otnasq do tvoite "priqteli"[to mai po skoro sa palni idioti] pogovorete si i se izqsnete, kaji im, 4e tova ne ti e priqtno i ako naistina sa ti priqteli 6te si pomislqt po vaprosa.Skoro i az stanah svidetel na edna takava podobna slu4ka m/u dvama "priqteli" i se za4udih kak taka ako sa istinski priqteli 6te se darjat taka? Togava si pomislih, 4e prosto ne gi razbiram, za6toto priqtelstvoto m/u momi4etata i mom4etata e dosta razli4no, no sega kato 4eta tvoqta tema qvno ne e taka
Абе имам чувството, че тоя форум е средище на дебилите в българия... абе я вземете се удавете некаде... толко не съм се смял от мн отдавна ... толкова от мене... колкото и да ме псувате, не ми дремееееееееееееееееееее дгд...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2, 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
тия не са ти приятели! трябва да им го върнеш за постъпката им..така трябва да го направиш че да не посмеят пак да се ебават с теб..проявили са неуважение.а това не е хубаво
а на момичето и обясни за кво стаа въпрос предполагам ще ти повярва а пък случайно ако не ти повярва по добре и кажи да върви на майната си щом вярва на тях а не на теб!
и помни че за да те уважават хората първо трябва да уважаваш себе си !!!и да се обичаш !!!!!
и не разбрах само за кво ше и се извиняваш..или да и се молиш![]()
![]()
тва си го избии от главата по-добре ..ти не си направил нищо така че ще е доста смешно
Според мен ако не й кажеш,ти ще си идиотът.Първоначално написано от др Дулитъл
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Колегата Дулитъл, къде ти е акълът?! Защо движиш с тия типове, след като са такива боклуци? Трябва да се научиш да си подбираш приятелите.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от sladka_blondi
![]()
na takiva im se vika oligofriendove. Ako ne drugo pone i kaji 4e ne iska6 da i se prazni6 v uhoto. Edva li 6e pomogne ma pone nema te misli za 4ak tolko izvraten|>
За мен приятелите са много преходно понятие. Моите приятели се държат страшно грубо с мен: опипват ме , бият ме , даже веднъж ме изнасилиха в класната стая. Но те са радостта в живота ми. Те са хората, на които мога да се доверя, които ме обичат(макар и по един изцяло сексуален начин). Те са хората, на които мога да правя свирки, турски чекии, и други извратени неща.Затова мога с гордост да заявя, че винаги ще бъдат в сърцето ми и никога няма да ги забравя.
nali znae6 4e ponqkoga nai-dobrite ni priqteli se okazvat nai-golemi vragove!a teq opredeleno ne sa ti priqteli
![]()
taka si eeПървоначално написано от Анонимко
be careful what you wish for 'cause you just might get it
da ti imam i priqtelite ... as bih im sma4kam 4erepite![]()
prosto govori sus momi4eto...
kaji im na tiq bokluci da si gledat rabotata a na taq Margi i se razkre6ti edno hubavo za tova 4e se vryzva na debili kato tiq dvete laina deto ti bili priqteli
i kato cqlo bratle super zle trqbva da si sys samo4uvstvieto i imiga pred drugite ako si pozvolqvat da te nasolqvat taka
vzemi se stegni i sledva6tiq pyt kogato nqkoi se opita da si pravi byzici za tvoq smetka pone im otvyrni 4e sa ebati kompleksiranite idioti s malki pi6ki, s izkliu4itelno naebano 4uvstvo za humor i 4e sa nai golemite pasivni geiove koito sa se rajdali na zemqta.
ne pozvolqvai da te ma4kat, osobeno puk pred hora na koito dyrji6