- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой чат предпочитате ?
IRC (Internet Relay Chat) беше популярен през втората половина на 90-те години. Манията около него вече отдавна е отминала, и бих казъл, че повечето по-редовни от ползващите го имат проблеми с емоционалното си развитие(за тези които прекарват повече от 7 часа в IRC).
Тъй като вече не го позлвам като начин за комуникация преминах на Skype... заради това, че повечето ми приятели го ползват. Иначе моята класация води ICQ и AIM.
Само Skype \/
В Мирк не съм влизала от много отдавна, с ICQ - то изобщо не мога да се оправя..( и ми забива старото пс), използвам Скайп и MSN
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
skype-чето! :P
Let The BEAT Control Your Body
Използвам ай ер си и скайп.
az polzvam skype i mnogo rqdko ICQ![]()
Skype и mIRC![]()
da jivee skype - liubimata mi 4at programka...a ve4e v mIRC ne vlizam 4e lo6i spomeni imam...![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Амм Скайп мн ясно тфа е най -доброто другите са сбъркани работи, поне според мен![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Скайп рулллллллллз![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Skype е ебати лайното. Супер грозно е... и аааа!! ужасно!!!
АйСиКю > all
И единствената причина да имам скайп е, че някои хора нямат друго![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
mirc i skype
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
mIRC и Skype™,но по често 2-рото.Icq нямам![]()
мразя и mIRC и ICQ!! противни са ми!
ползвам си Skype и си ме кефи![]()
аз преди ползвах повече ICQ , но вече всички бизнес разговори стават по skype ... така че казвам skype![]()
mIRC & Skype
най-вече скайпето![]()