- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Друго училище ?!
Значи сега съм 11 клас в езикова гимназия ама ми е много гадно и учителите и класаСпоред вас има ли смисъл да се преместя в частна езикова гимназия където имам приятели.Наще нямат нищо против ама някакси е тъпо предпоследната година да се местя
![]()
be 6tom wa6te nemat ni6to protiv i w twa daskalo te drazni...
otiwai tam kadeto 6ti e po qko...![]()
Хубаво, де! Ама представи си, че и там не си намериш приятели? Съмнявам се за една година да направиш задрави приятелства. Стой си където си сега в момента и си изкласи до 12 клас! Няма смисъл да сменяш обстановката само заради другите! Бъди естествен и продължи да се бориш със настоящата ситуация. Успех за напред!![]()
...където имам приятели.Хихи, чети бе баткаАма представи си, че и там не си намериш приятели?![]()
А моя съвет е щом ваште са съгласни, щом другото даскало те кефи повече, върви там да се учиш на четмо и писмо
Успех
![]()
![]()
Аааа, зависи дали искаш после да следваш и какво ти е реномето пред даскалите в настоящето училище. Ако е добро - не се мести. Само ще изгубиш старата слава и ще трябва да се доказваш пред нови преподаватели. Щото те по-принцип в 11 клас ти пишат оценки по-скоро по навик отколкото заслужено.
Ако не ти пука за такива неща - мести се при другарите
I'm the lovemachine in town
The best you can get - fifty miles around
Това е лошото че ти пишат оценки по навик а за мен имат мн лошо мнение и ще имам лоша диплома![]()
ами тогава като искаш се премести щом мислиш , че там ще ти е по-добре![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
^ ТЕМАТА Е ОТ 2006!
ПО-СТАРА ТЕМА НЕ УСПЯ ЛИ ДА НАМЕРИШ?![]()
Тъпичка ли си ?
Човека сигурно вече се е оженил тииииПървоначално написано от qsiii
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много си зле qsiii...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Бе, може и деца да има..!Първоначално написано от awerw
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
охх отваряте стари теми,та чак и отговаряте..![]()
![]()
![]()
Темата е стара.