.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Град
    na ulicata
    mi to si e qsno bre. zamisli se malko. kakvo kazvat za mom4e koeto e imalo mn broiki-"tarikat". a za edno takova momi4e-k....a. a i ne ti moje6 da zabremenee6 taka 4e vaob6te ne mi prikazvai. vie majete znaete samo da ragate. jenite sa po-romanti4ni kakto na men taka i na vsi4ki ne mi se iska da popadam na nepodhodq6ti. prosto majete gonite broika, a jenite- lubovta.

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

prosto majete gonite broika, a jenite- lubovta.
    Ти не можеш да знаеш какво гонят мъжете, защото не си мъж.

kolio-ubaveca
    Guest
    ee nai nakraq edna interesna tema v toq taka sku4en naposledak forum..zna4i ne6tata sa takiva kakvito sa.mene li4no me kefat momi4eta koito sa praili sex ama ne sa nekvi super izmarseni..a kolkoto do ostanalite koito si lqgat sas seki sre6nat..mi pileite si jivota..za men e super priqtno 4uvstvoto dokato si s edno momi4e bez da ste praili sex e super qko..a sled tova ako tq re6i da ti se doveri i go napravite e nai qkoto ne6to na sveta.vaprosa e da ima uvajenie kam otsre6niq pol i za tva az sam protiv vodeneto na polov jivot pod 15 god vuzrast 6tot prosto pove4eto na tezi godini gledat ot fizi4eska gledna to4ka a ne ot psihi4eska..

spored men samo decata si mislqt 4e nqkoq kat si ima priqtel i se.... zna4i e kurva e sq ako se *** na vseki agal mnogo qsno 4e e. ai otnosno tva za majete ne sam saglasna 4e mogat da badat sas vsqkakva prosto taka zaradi sporta. a tova 4e tezi det sa na po 15-19 godini spqt s nekoq i biqt tupana kakto se kazva e palna glupost tva go pravqt za da se izdokarat pred drugite i da se pravqt na golemite maje. a v sa6tnost ni6to ne stava ot tqh no kakto i da e.
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от voinika
    Ти не можеш да знаеш какво гонят мъжете, защото не си мъж.
    Ахххахаха... Каза ли им го Дае, деца, време е да спрете да мислите "вместо момчетата" или "вместо момичетата". Както и да СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ. Един ви нае*ал и ви зарязал и айдеееееее всички момчета са курвари и мислят за единия секс. Обратното също е в сила
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    vijte kvo - are stiga s prostotii: "myjete samo za udovolstvie, jenite za 4uvstva"
    momi4etata vyob6te ne sa tolkova pritesnitelni - 4esto te za po4vat liubovnata igra, obi4at da pravqt sex samo zaradi sexa i tn
    razbira se, ne vsi4ki sa takiva - vinagi 6te ima 14 godi6ni pikli prehlasnati po romanti4nite bozi vyrtqni po kinata i koito mislqt 4e liubovta e samo 4uvstvo
    A nadqvam se pove4eto ot vas da sa naqsno 4e liubovta vyob6te ne e samo 4uvstvo nito samo "ebane" - tq e syvkupnostta ot dete i vyob6te kato cqlo mi e pisnalo da slu6am kak nqkoq ligla govri po otdelno za liubov i za sex!!!

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Вижте сега,не може мъжете да не са курвари,нали,то това е ясно.Колкото и да съм прриърженик на идеята за секс тип "чикия с путка" не мисля,че съм бил по-задоволен токолкото като правя любов,ако ме разбирате.И не разбирам защо всички се пишете ебати женкарите при положение,че съм сигурен че 90 на сто от вас не са и помирисвали пичка през живота си.Аз съвсем спокойно мога да си кажа,че това да си курвар е по-шибано от това да си влюбен.Просто щото чувството е съвсем различно.не знам,аз така си мисля,поне при мен е така.....(колко малко романтици останахме...)
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от {malchoto}f
    а за да гонят бройка явно жените така сме ги научили. или те се е*ат помежду си? правят си гей тройка?
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Както казваше даскала ми по физика " Как ще кажеш Аз я ебах? Защо ти да си я ебал? Може пък тя да те е ебала... Това си е принцип на механиката... Всяко действие има равно по сила и обратно по посока
    взаимодействие! Така че колкото ти си ебал нея, толкова и тя теб!"

ААААаааааааа евала на даскала ей!!! =D>
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

abe q
    Guest
    abe vie ludili ste we. kato iskat da se ebat da se ebat s koito si iskat. posle edin den kato si imat da6terq i tq porasne i kato doide i pita "mamo ti kato beshe kolkoto men pravila li si sex" vie taka uvajaemi momi4eta kvo ste im kajete - "ooo mi da 4ukah se kato razprana s koito mi padne probvai i ti" e togava ste vi vida kolko ste otvoreni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си