- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ученички на 15-16 г. от цялата страна проституират!
Ученички на 15-16 г. от цялата страна проституират в големите междучасия.Сигнали за това непрекъснато идват в парламентарната комисия за младежта и спорта. Най-много такива случаи има в София, обясни шефът на комисията. Тийнейджърките вземат от 5 до 20 лв. за сеанс, обясниха полицаи. Непълнолетни момичета предлагат всякакви секс услуги на по-големите ученици, след като изпият солидно количество алкохол, обясниха униформените.
Аз направо сьм шокиран, :ne: знам какво да кажа,исках да ви попитам вие как мислите и дали познавате такива момичета и какво е вашето мнение за тях?
6to nqma takiva v moeto u4ili6te![]()
мда в миналия ми клас имаше една такава.Понякога я търсеха и по време на час
11 tochka deaktiven profil.
mi qvno tupite malki mastii sa namerili nachin s kvo da si iskarvat parite za cigari i kafenca![]()
Кофти, ама истина.![]()
Има ги и тези неща,за жалост.
Ami tova sa momi4eta bez nikakvo dostoinstvo, momi4eta, koito znaqt, 4e stavat samo i edinstveno za SEXi pove4eto se gordeqt s tova, no ne se use6tat KOLKO SA JALKI
...
Parite sa nai-vajnoto ne6to za tezi momi4eta, no za jalost ne osuznavat kak ot den na den zapo4vat vse pove4e...da propadatStava mi mu4no za takiva hora, prosto edva li nqkoga 6te obi4at i 6te budat obi4ani, naeb*ani da, no 6tastlivi - ne
I dano vse pak skoro im da im doide uma v glavata i na vreme da se osuznaqt kak SI PROVALQT JIVOTA, za6toto ot bezrazbornoto 4ukane, mogat i da zabremeneqt i, nedai si Boje, da prihvanat bolesti![]()
Стига е бате !Първоначално написано от kanar4o
И спрете да обвинявате полицията ! Всичко опира до възпитание в семейството, морала и обществото ! Колкото и да ги арестуват курвите пак си остават курви ! Маа им даеба
Вярно си е.. какво ви е виновна пък полицията? Ако момчетата ги насилваха разбирам, но всичк остава по 'взаимног съгласие'.Първоначално написано от Yes, it`s me :)
![]()
Така са си избрали да живеят въпросните момичета, ще разберат колко грешат, но ще е след доста време. Дано могат да се справят с последствията от глупавите си постъпки.
V moeto daskalo nqma takiva raboti... za6toto nqma i momi4eta :P
и аз мисля така не е виновна полицията,виновно е оществото което проповядва такава ценностна системаПървоначално написано от Yes, it`s me :)
Mo6no
Обществото не ти пропоявадва такава ценностна система. Напротив - колко кампании за СПИН ограмотяване има? Раздават се брошури, презервативи, организират се лекции. И не само за полово ограмотяване... всякакви видове лекции и кампанни има.
Така че обществото не е виновно. Всички тръгва от родителите /възпитанието, което са дали на момичето/ и 'компанията'.
А родителите не са ли част от това обществоПървоначално написано от machoka
Колкото до тези кампании,тях никой не ги взима насериозно
![]()
А родителите не са ли част от това обществоПървоначално написано от machoka
Колкото до тези кампании,тях никой не ги взима насериозно
![]()
Момент, момент ! Не, че съм адвокат на мачока, нооо мо6но аз не виждам правописни грешки, само технически ! Смея да твърдя, че е от малкото грамотни хора тук ! Виж ти си друга история... !Първоначално написано от Mo6no
П.П. Забравих да добавя - това, че кампаниите не се възприемат сериозно е проблем на тези, които го правят !
Аз ли съм виновен, че никой не ги взима насериозно? Или полицията може би?![]()
Сами си трошат главата. Аз не съм отгледан в саксия. Където съм бил на улицата, там са били и те. Как мога аз да се предпазя от простотията, която ни залива на всеки ъгъл, а друг няма да може? Не говоря само за проституция, ами и за наркомания, вандализъм и други.
Родителите сами по себе си са част от обществото, но на първо място са твои родители -> тези, които от малък възпитават у теб въпросните ценности, с които ще отраснеш, които по-нататък ще се превърнат в твои принципи.
И се научи кога се използва 'и' и кога 'й'.
О.К.прави сте относно правописаПървоначално написано от Yes, it`s me :)
но това няма да променни факта,че обществото е виновно за ценностното систима на тези момичета
Всъщност грешиш, даже ситуацията е на обратния полюс.
Твоето общество стимулира талантливите и кадърни хора. Имаш ли представа колко програми има между нас и европейските градове за обмен на опит в различни културни сфери? Дават се стипендии, правят се специализации.
Общството толерира и насърчава развиването ти, като за най-добрите в дадена област предоставя различни облекчения, които ги споменах по-горе.
Така че... всичко зависи от теб и твоята амбиция. Ако имаш желание - успяваш, под каквато и да е форма.
Не мога да се съглася на 100 %. Гледаш прекалено едностранно. Всяко едно общество не е изцяло добро или изцяло лошо. Както те стимулира, така и може да те провалиАз си го представям малко като Междузвездни войни
Дарк сайд Лайт сайд. И тук вече съм съгласен
Сам решаваш накъде да зацепиш, но винаги външните фактори оказват някакво влияниеПървоначално написано от мачока
Оф, стига съм мислил !
exploitedteen
Медиите, в този им, условно-свободен вид, проповядват както насилие, така и високи морални проповеди. В коя част ще се вслушаш - това си зависи от теб. Това не е причина да се забранят екшъните, кеча, ББ и други простотии, т.е. те не могат да служат за оправдание за грешна постъпка.
За останалото съм съгласен.
Както ми каза един таксиджия неотдавна (таксиджия смятай! ) - ето то това ни доведе смотаната американска демокрация. И колкото и да съм против, че едно време е било по-добре (айде да не намесвам комунизми и демокрации и такива, нО!), сега почвам лека по-лека да се съгласявам, че точно тази демокрация е виновна. Свобода та свобода във всичко....но докъде води тя? Съгласен съм с това, че родителите имат главната вина по изграждането и възпитанието на едно дете - една отделна личност. Но колкото и да го възпитават, то ще види това-онова от приятелите си, от това какво става на улицата, училището, телевизията, текстовете на песните и другите медии и т.н. Но като цяло, за мен най-важния фактор оставаме ние - т.е. по-големите. Както ние едно време гледахме големите да ходят по дискотеки, да пушат и такива разни и почнахме от малки като тях, сега по-малките от нас почват да гледат от нас, като на по-пораснали. Факторите и причините поради които се получава така с по-малките днес са твърде много, а най-лошото е че връщане назад - няма! Човек се учи от грешките си и това е закон, който винаги ще важи. Остава въпроса - дали няма да е твърде късно и дали въобще ще разберат, че грешат ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Но когато нямаш изградена ценностна система, не можеш да определиш кое е добро, кое лошо. Попиваш всички глупости като гъба и после е ясно...Първоначално написано от machoka
WindWaker
Много грешно мислиш, приятелче.
До къде води ли? До правото на избор какво да направиш с живота си.. а не маскиран милиционер да се разпорежда с живота ти както си иска.И колкото и да съм против, че едно време е било по-добре (айде да не намесвам комунизми и демокрации и такива, нО!), сега почвам лека по-лека да се съгласявам, че точно тази демокрация е виновна. Свобода та свобода във всичко....но докъде води тя?
Преди било по-добре.. кой те излъга, дядо ти, който е бил член на ЦК на БКП? За него може и да е било![]()
Свободата на индивида е негово неприкосновено право, което наследява по рождение! Няма значение в коя държава, кой континент. Държавата трябва да ти предостави възможност да се развиеш така, както би искал ти, без да ти налага каквито и да било ограничения, стига да не нанасяш умишлена вреда на околните.
Виж ся ко, земи пак да ми прочетеш поста преди да пишеш пълни глупости. Ок ? а така. Кои са били дядо ми и прочие е без никво значение. Казах че почвам до някъде да се съгласявам че е било по-добре - НО В НЯКОИ отношения, а не всички. Най-малкото - днешните проблеми тогава ги е нямало (разбира се - имало е други). Супер свободата точно за 15-16 години виж докъде доведе България. и да ПРИЯТЕЛЧЕ - предпочитам един полицай да мине и да арестува тая 15 годишна пикла дето се ебе за пари, отколкото да виждам тея същите на всеки ъгъл. ДА, приятелче, предпочитам да има полицейски патрули навсякаде и да държат циганите там където им е мястото (Yes, its me - той добре знае за Бургас, как тея въпросни цигани си стояха мирно и кротко в един квартал, а сега в последните години плъзнаха из целия център, просят, крещят, бият, трошат и какво ли не и не понасят никва отговорност за стореното - ся не ме опреедляй за расист, нО има дадени граници и отговорности които всички трябва да поемат) Правото на личен избор - да приятелче, обаче си има дадени граници и независимо че имаме почти пълна свобода има ЗАКОНИ - чувал ли си ? да си чувал че това проституиране е против закона ? последно като коментар ще кажа - право на личен избор, право на това в каква посока да отидеш и как да се развиеш, да правиш секс с който искаш - окей, съгласен съм, живеем в по-модерно време, оБАчЕ - всичко с границите и ОТГОворностите си, нали ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!