.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Guest

Ученички на 15-16 г. от цялата страна проституират!

Ученички на 15-16 г. от цялата страна проституират в големите междучасия.Сигнали за това непрекъснато идват в парламентарната комисия за младежта и спорта. Най-много такива случаи има в София, обясни шефът на комисията. Тийнейджърките вземат от 5 до 20 лв. за сеанс, обясниха полицаи. Непълнолетни момичета предлагат всякакви секс услуги на по-големите ученици, след като изпият солидно количество алкохол, обясниха униформените.
    Аз направо сьм шокиран, :ne: знам какво да кажа,исках да ви попитам вие как мислите и дали познавате такива момичета и какво е вашето мнение за тях?

6to nqma takiva v moeto u4ili6te

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    мда в миналия ми клас имаше една такава.Понякога я търсеха и по време на час
    11 tochka deaktiven profil.

Фен
    Град
    Plovidv
    mi qvno tupite malki mastii sa namerili nachin s kvo da si iskarvat parite za cigari i kafenca

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Това е ужасно... За жалост става все по често и по често... Докъде стигна нашето поколение...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кофти, ама истина.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има ги и тези неща,за жалост.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Ami tova sa momi4eta bez nikakvo dostoinstvo, momi4eta, koito znaqt, 4e stavat samo i edinstveno za SEX i pove4eto se gordeqt s tova, no ne se use6tat KOLKO SA JALKI ...
    Parite sa nai-vajnoto ne6to za tezi momi4eta, no za jalost ne osuznavat kak ot den na den zapo4vat vse pove4e...da propadat Stava mi mu4no za takiva hora, prosto edva li nqkoga 6te obi4at i 6te budat obi4ani, naeb*ani da, no 6tastlivi - ne
    I dano vse pak skoro im da im doide uma v glavata i na vreme da se osuznaqt kak SI PROVALQT JIVOTA, za6toto ot bezrazbornoto 4ukane, mogat i da zabremeneqt i, nedai si Boje, da prihvanat bolesti

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kanar4o
    mi qvno tupite malki mastii sa namerili nachin s kvo da si iskarvat parite za cigari i kafenca
    Стига е бате !
    И спрете да обвинявате полицията ! Всичко опира до възпитание в семейството, морала и обществото ! Колкото и да ги арестуват курвите пак си остават курви ! Маа им даеба

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Yes, it`s me :)
    Стига е бате !
    И спрете да обвинявате полицията ! Всичко опира до възпитание в семейството, морала и обществото ! Колкото и да ги арестуват курвите пак си остават курви ! Маа им даеба
    Вярно си е.. какво ви е виновна пък полицията? Ако момчетата ги насилваха разбирам, но всичк остава по 'взаимног съгласие'.

Така са си избрали да живеят въпросните момичета, ще разберат колко грешат, но ще е след доста време. Дано могат да се справят с последствията от глупавите си постъпки.

Guest
    V moeto daskalo nqma takiva raboti... za6toto nqma i momi4eta :P

Град
    Варна
    Стига е бате !
    и аз мисля така не е виновна полицията,виновно е оществото което проповядва такава ценностна система

Mo6no

Обществото не ти пропоявадва такава ценностна система. Напротив - колко кампании за СПИН ограмотяване има? Раздават се брошури, презервативи, организират се лекции. И не само за полово ограмотяване... всякакви видове лекции и кампанни има.

Така че обществото не е виновно. Всички тръгва от родителите /възпитанието, което са дали на момичето/ и 'компанията'.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Mo6no

Обществото не ти пропоявадва такава ценностна система. Напротив - колко кампании за СПИН ограмотяване има? Раздават се брошури, презервативи, организират се лекции. И не само за полово ограмотяване... всякакви видове лекции и кампанни има.

Така че обществото не е виновно. Всички тръгва от родителите /възпитанието, което са дали на момичето/ и 'компанията'.
    А родителите не са ли част от това общество Колкото до тези кампании,тях никой не ги взима насериозно

Град
    Варна
    Mo6no

А родителите не са ли част от това общество Колкото до тези кампании,тях никой не ги взима насериозно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Mo6no

А родителите не са ли част от това общество Колкото до тези кампаний,тях никой не ги взима насериозно
    machoka вземи си оправи правописните грешки и тогава ми обеснявай,че обществото е невинно[/b]
    Момент, момент ! Не, че съм адвокат на мачока, нооо мо6но аз не виждам правописни грешки, само технически ! Смея да твърдя, че е от малкото грамотни хора тук ! Виж ти си друга история... !
    П.П. Забравих да добавя - това, че кампаниите не се възприемат сериозно е проблем на тези, които го правят !

Аз ли съм виновен, че никой не ги взима насериозно? Или полицията може би?

Сами си трошат главата. Аз не съм отгледан в саксия. Където съм бил на улицата, там са били и те. Как мога аз да се предпазя от простотията, която ни залива на всеки ъгъл, а друг няма да може? Не говоря само за проституция, ами и за наркомания, вандализъм и други.

Родителите сами по себе си са част от обществото, но на първо място са твои родители -> тези, които от малък възпитават у теб въпросните ценности, с които ще отраснеш, които по-нататък ще се превърнат в твои принципи.

И се научи кога се използва 'и' и кога 'й'.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Mo6no

А родителите не са ли част от това общество Колкото до тези кампаний,тях никой не ги взима насериозно
    machoka вземи си оправи правописните грешки и тогава ми обеснявай,че обществото е невинно[/b]
    Момент, момент ! Не, че съм адвокат на мачока, нооо мо6но аз не виждам правописни грешки, само технически ! Смея да твърдя, че е от малкото грамотни хора тук ! Виж ти си друга история... !
    П.П. Забравих да добавя - това, че кампаниите не се възприемат сериозно е проблем на тези, които го правят !
    О.К.прави сте относно правописа но това няма да променни факта,че обществото е виновно за ценностното систима на тези момичета

Всъщност грешиш, даже ситуацията е на обратния полюс.

Твоето общество стимулира талантливите и кадърни хора. Имаш ли представа колко програми има между нас и европейските градове за обмен на опит в различни културни сфери? Дават се стипендии, правят се специализации.
    Общството толерира и насърчава развиването ти, като за най-добрите в дадена област предоставя различни облекчения, които ги споменах по-горе.

Така че... всичко зависи от теб и твоята амбиция. Ако имаш желание - успяваш, под каквато и да е форма.

Guest
    Не мога да се съглася на 100 %. Гледаш прекалено едностранно. Всяко едно общество не е изцяло добро или изцяло лошо. Както те стимулира, така и може да те провали Аз си го представям малко като Междузвездни войни Дарк сайд Лайт сайд. И тук вече съм съгласен
    Цитирай Първоначално написано от мачока
    всичко зависи от теб и твоята амбиция. Ако имаш желание - успяваш, под каквато и да е форма.
    Сам решаваш накъде да зацепиш, но винаги външните фактори оказват някакво влияние
    Оф, стига съм мислил !

exploitedteen

Медиите, в този им, условно-свободен вид, проповядват както насилие, така и високи морални проповеди. В коя част ще се вслушаш - това си зависи от теб. Това не е причина да се забранят екшъните, кеча, ББ и други простотии, т.е. те не могат да служат за оправдание за грешна постъпка.

За останалото съм съгласен.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Както ми каза един таксиджия неотдавна (таксиджия смятай! ) - ето то това ни доведе смотаната американска демокрация. И колкото и да съм против, че едно време е било по-добре (айде да не намесвам комунизми и демокрации и такива, нО!), сега почвам лека по-лека да се съгласявам, че точно тази демокрация е виновна. Свобода та свобода във всичко....но докъде води тя? Съгласен съм с това, че родителите имат главната вина по изграждането и възпитанието на едно дете - една отделна личност. Но колкото и да го възпитават, то ще види това-онова от приятелите си, от това какво става на улицата, училището, телевизията, текстовете на песните и другите медии и т.н. Но като цяло, за мен най-важния фактор оставаме ние - т.е. по-големите. Както ние едно време гледахме големите да ходят по дискотеки, да пушат и такива разни и почнахме от малки като тях, сега по-малките от нас почват да гледат от нас, като на по-пораснали. Факторите и причините поради които се получава така с по-малките днес са твърде много, а най-лошото е че връщане назад - няма! Човек се учи от грешките си и това е закон, който винаги ще важи. Остава въпроса - дали няма да е твърде късно и дали въобще ще разберат, че грешат ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    exploitedteen

Медиите, в този им, условно-свободен вид, проповядват както насилие, така и високи морални проповеди. В коя част ще се вслушаш - това си зависи от теб. Това не е причина да се забранят екшъните, кеча, ББ и други простотии, т.е. те не могат да служат за оправдание за грешна постъпка.

За останалото съм съгласен.
    Но когато нямаш изградена ценностна система, не можеш да определиш кое е добро, кое лошо. Попиваш всички глупости като гъба и после е ясно...

WindWaker

Много грешно мислиш, приятелче.

И колкото и да съм против, че едно време е било по-добре (айде да не намесвам комунизми и демокрации и такива, нО!), сега почвам лека по-лека да се съгласявам, че точно тази демокрация е виновна. Свобода та свобода във всичко....но докъде води тя?
    До къде води ли? До правото на избор какво да направиш с живота си.. а не маскиран милиционер да се разпорежда с живота ти както си иска.
    Преди било по-добре.. кой те излъга, дядо ти, който е бил член на ЦК на БКП? За него може и да е било

Свободата на индивида е негово неприкосновено право, което наследява по рождение! Няма значение в коя държава, кой континент. Държавата трябва да ти предостави възможност да се развиеш така, както би искал ти, без да ти налага каквито и да било ограничения, стига да не нанасяш умишлена вреда на околните.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Виж ся ко, земи пак да ми прочетеш поста преди да пишеш пълни глупости. Ок ? а така. Кои са били дядо ми и прочие е без никво значение. Казах че почвам до някъде да се съгласявам че е било по-добре - НО В НЯКОИ отношения, а не всички. Най-малкото - днешните проблеми тогава ги е нямало (разбира се - имало е други). Супер свободата точно за 15-16 години виж докъде доведе България. и да ПРИЯТЕЛЧЕ - предпочитам един полицай да мине и да арестува тая 15 годишна пикла дето се ебе за пари, отколкото да виждам тея същите на всеки ъгъл. ДА, приятелче, предпочитам да има полицейски патрули навсякаде и да държат циганите там където им е мястото (Yes, its me - той добре знае за Бургас, как тея въпросни цигани си стояха мирно и кротко в един квартал, а сега в последните години плъзнаха из целия център, просят, крещят, бият, трошат и какво ли не и не понасят никва отговорност за стореното - ся не ме опреедляй за расист, нО има дадени граници и отговорности които всички трябва да поемат) Правото на личен избор - да приятелче, обаче си има дадени граници и независимо че имаме почти пълна свобода има ЗАКОНИ - чувал ли си ? да си чувал че това проституиране е против закона ? последно като коментар ще кажа - право на личен избор, право на това в каква посока да отидеш и как да се развиеш, да правиш секс с който искаш - окей, съгласен съм, живеем в по-модерно време, оБАчЕ - всичко с границите и ОТГОворностите си, нали ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си