.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Голям фен
    Град
    Compton

за днешното поколение

не ви ли се струва,че днес децата са по-разглезени.вчера са вървя по коридора и си говоря с едно момиче и виждам някви пишлемета 1-2 клас да си показват GSM дет са за по 300-400 лева,аз кат бях 2 клас не бях чувал за такива екстри,а си играех с количките гледам ги някви с по дрехи от най-яките магазини в Русе и туй не е само единичен слушай,2/3 от децата са тей.Вий ко мислите по тоя въпрос

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Аз също съм сагласна с тебе въпреки че не сам от Русе. Апак освен че са разглезени ами пък са и отракани и мн. важни Аз като бях малку и аз играех с кукли,а ся кфо става... Ама тфа си зависи от родителите от никой друг...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Мега фен
    Ами, приоритети имат децата...явно цената на дрехи и телефон е сред най-важните от тях.

ne sa razglezeni prosto vremenata se meniat i da znaete 4e narkoticite she prevzemat sveta i pokolenieto sled nas v detskata gradina she sa na joint i do kum 3-4 klas she sa na pompa haha a cigarite she gi pushat v iaslata kopeleeeeeee
    we like it DARK&HARD

Мега фен
    Дете, на което се купува всичко, е разглезено. Майката на братовчедка ми не дава на мен и на сестра ми да И се скараме, а това момиче е за един голяяяяяяям бой! Защото имат пари.

Мега фен Аватара на machoka
    GSM-а вече не е екстра, а необходимост. Както се досещате, децата не са тръгнали сами да си избират тузарски телефони по магазините, а родителите им дават такива, за да ги чуват постоянно. Евала на такива родители - загрижени за децата си, искащи да са 24 часа 'до тях' при нужда.

Скъпи дрехи? Какво против това имаш? Някои хора ценят качественото и добре изглеждащото според техния субективен вкус. След като имат финансови условия да си го позволят, нас какво ни бърка? Да ходят облечени както си искат, това не е глезотия.

Мен също /на шега само, радвам се за което/ ме подиграват за някои скъпи вещи и дрехи, които нося, но това само ми показва колко ограничени хора са. /не те, а тези, които го правят не на шега/. Дали ще ходя като сульо и пульо или ще имам представителен вид със 'скъпи играчки' / / си е лично мой избор и той не е продиктуван нито от глезотия, нито псевдо тузарщина нито от селски манталитет.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    бе в класа на сестрата на една приятелка има некфи пикли дето имаха ебаси GSM-ите още в първи клас... на една й даваха по 5 лева НА ДЕН (ся може да са й ги увеличили...). и после тфа не били разглезени деца???
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен
    Аз фукам ли се, че пръстенът ми струва 10 лева или че колието ми струва 25? И не само скъпите неща са качествени. Моята шивачка взима евтино, но е правила на концерти на Слави дрехите на всички на сцената, което значи, че е добра.

Голям фен
    Град
    Compton
    имаше едно момиче дет беше на лавката и извади една банкнота от 20 кинта и вътре имаше още кинти,всички тей я изгледаха,после изкупи лавката и си тръгна

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ами парадирането със скъпите неща???
    Отношението на богоизбрани и т.н.??
    тфа верно е тъпо... познавам един, който е некъф баси боклука, ма иначе само разправя наляво и надясно "еее, тоя ланец си го взех вчера за 100 кинта, бате"
    верно, че и сребърните ми гривни (верно, че не ги нося много често) не са от най-евтините, ма ходя ли да се фукам по колко кинта съм пръснала за тях? то даже не съм ги пръснала аз, а майка ми...
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен
    Един мой познат постоянно говори как си бил купил това, как си бил купил онова...даже веднъж каза, че съм се изкефила на телефона му...зле.

ами парадирането със скъпите неща???
    Отношението на богоизбрани и т.н.??
    Т'ва да, разбирам и съм съгласен, че е повече от смехотворно за всякакви възрасти. Но като се види на улицата някой по-скъпо облечен примерно, веднага му се слага клеймо. Ето, автора на темата е видял няколко по-скъпи телефона /въпреки, че представям си що за стога е бил за 400 лв/ у малки деца и ги е заклеймил - глезльовчета.. само дето не е така. Скъпите неща не те правят глезен или 'мамино синче, дъщеричка'.

На един интелигентен човек няма да му прави впечатление кой с какво ходи, а ще се интересува от интелектуалния му багаж. Един пример:
    Бях се облякъл като последния човек, с анцуг за 2.50 от магазин за втора употреба + такава блуза и някакви продърпани стари кецове, защото слизах за малко пред блока да си оправя колата. Та.. задават се 2 мадами, с които се познавам и имаме еди-каква си свалка на шега по принцип /те са 'кварталните момичета, които ходят с батковците с кинтите/. Та.. нали.. като съм с тях през деня /както и с всеки друг/ - прилично облечен, всички екстри, всичко на 100. Като ме видяха така, както си минаха, така ме и подминаха -> дори им казвам 'здрасти, ко стаа' -> нема братче, правят се че не ме познават.. само ме загледаха и си отминаха както си вървяха.

Ето това е трагичното - хора, които съдят само по външния вид - в единия случай - пълен загубеняк си, ако си облечен евтино, пък било то дори и безвкусно, от друга страна - псевдо тузар и разглезен, ако ходиш с хубави дрехи /говорим за трицифрени суми главно - дрехи, обуща, мобилна техника и дето има една приказка 'от глава до пети, заедно със съдържанието на джобовете да си 4ири цифрена сума, не за 10-20 лв аксесоари, както се спомена по-горе /

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Винаги е имало разглезени деца и гъзареещи се тийнове. Просто начините и предметите, обект на гъзария, се
    променят.
    Когато аз бях 1ви клас не бях виждала нито гсм нито компютър. В бг имаше само мобифони, и те бяха
    невъобразим лукс (за 92-93г. става реч). Но малки противни богати глезени хлапенца имаше и тогава.
    Плюс това не е задължително като си богат да си разглезен- въпреки че често е така...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    ooo tva s drehite i GSM-ite e mnogo otnositelna rabota.Ako roditelite imat pari,normalno da kupuvat na decata si skypi parcalki i gsm4eta ama spored men ne e tva problema,ami chesno kazano napravo mi se draifa ot nasheto pokolenie.Na 16 sym i ne6tata sa nqkaksi sredno polojenie,no po-malkite...nqmam dumi..naprimer komshiikata mi deto e na 10 max 11 lqtoto q 4uh edna ve4er da si govori s drugo komshiiche za sex...smqtaiii...i igraha na nqkakva igra i rugaha ne6to ot roda na "maika ti da eba".Tva e adski zle,shtot az pone na tqhnata vyzrast ne bqh mn naqsno kakvo to4no e procesa "ebane"
    Da ne govorim za detskite diskoteki,za koito 4uvam che nqkakvi "macki" na 12 i 13 godini se bieli...kakvo e tova?!?!Kato vlqzoh v gimnaziqta v koqto u4a ot moq klas pusheshe samo edno momi4e,i az propushih no po-kysno,a sega 8 klas oshte malko cqlata paralelka shte izleze navyn.Vyv foruma vseki den se puska nqkoq druga tema za "13 godishno momi4ence,koeto pita:da spq li s 18 godishniq si priqtel" moje pove4eto da sa ebavki,no ima i mn istinski istorii...Rabotata e adski zle i stava vse po-zle

Мега фен
    Добре, но какъв е смисълът хората, които имат пари, да си купуват само скъпи дрехи? Казват, че е, защото дънките за 100 лева са по-добре ушити от тези за 30. Аз преди носех панталони и съм ги носила по 2-3 най-малко, а са били евтини.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Не виждам НИЩО ЛОШО в скъпите дрехи,бижута,джиесеми и други...лошото е по-скоро във възпитанието!Ама това да гледаш в чуждия джоб е голяма грешка!

Мега фен
    А как се прави разликата между скъпа и евтина дреха?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Не виждам НИЩО ЛОШО в скъпите дрехи,бижута,джиесеми и други...лошото е по-скоро във възпитанието!Ама това да гледаш в чуждия джоб е голяма грешка!
    хохохохохо...
    ами виж сега ние не гледаме в чуждия джоб, а собственика му го тика под носа ни и крещи: "Виж мееееее аз имам кинтииииии, аз съм гъзаааааааааар, аз съм велииииииииииииииииик" и т.н.
    има разлика
    Е нали вече казах че лошото е във възпитанието.Но от темата останах и с друго впечатление-че авторът се възмущава от това колко много деца ходят със скъпи дрешки.Иначе твоето мнение е абсолютно вярно.Съгласна съм.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А как се прави разликата между скъпа и евтина дреха?
    Например бански-скъпият докато излезеш от водата и си сух.Евтиният половин час едва изсъхва.
    Но това е относително.Има и друго-не е задължително една дреха да е скъпа за да е качествена.Също така има преоценени дрехи,които просто са със смъкнати цени.
    \/

Мега фен
    Toва се дължи на материята, но се замислИ дали е добре да носиш на тялото изкуствена материя, натъпкана с какви ли не влакна, които я карат да изсъхва за секунди?

Голям фен
    Град
    Compton
    хохохохохо...
    ами виж сега ние не гледаме в чуждия джоб, а собственика му го тика под носа ни и крещи: "Виж мееееее аз имам кинтииииии, аз съм гъзаааааааааар, аз съм велииииииииииииииииик" и т.н.
    има разлика
    Е нали вече казах че лошото е във възпитанието.Но от темата останах и с друго впечатление-че авторът се възмущава от това колко много деца ходят със скъпи дрешки.Иначе твоето мнение е абсолютно вярно.Съгласна съм.
    и за ко да им завиждам,аз си имам дрехи коит ма кефят и няма да казвам от къде и за колко съм си ги зел,нормални цени(само без маратонките)да им завиждам за GSM де струват 2 колкото моя,напротив,аз написах тая тема заради възпитанието на така наречените газарчета

Мега фен
    Това с джиесемите е адски глупаво. Какъв е смисълът да си купиш телефон с камера за 700-800 лева, като за толкова ще си купиш смотан телефон и много добра видеокамера?

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Това с джиесемите е адски глупаво. Какъв е смисълът да си купиш телефон с камера за 700-800 лева, като за толкова ще си купиш смотан телефон и много добра видеокамера?
    da i sam ubeden 4e ot si4kite ekstri na tozi telefon za 700 leva pozlavat samo 2-3 ne6ta i si4ko drugo ne znaqt kak i da go pusnat a se pravqt az imax 1 mnogo qka bluzka na ENERGY da vqrno 4e be6e skupa(podaruk ot baba mi) i mi izdurja 2 godini i ve4e gorkata ot prane sdade bagaja zatova moeto mnenie 4e ako naistina e skupa zna4i e ka4estvena i e dobra! kolkoto do tova s portofeilite nqma lo6o da imat pari razglezenite de4urliga NO sled vreme kogato mama i tate si otidat za6toto te nqma da sa ve4no do teb da ti bur6at g*za kvo kato si sviknal si4ko nagotovo i kato si si kupil vi6eto obrazovanie kvo?Jivota mnogo burzo sma4kva takuv tip xora prosto e malko po kusno ot ostanalite xora.
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Мега фен
    2 години са нищо. Една моя приятелка има едни обувки, които не са скъпи и ги носи поне 6-7 години и не са се прокъсали съвсем. Едните ми обувки са от поне 4 години...пак евтинки. Да не говорим, че вече година нося една пола, която мама ми уши и абсолютно нищо И няма.

/офф
    Защото този телефон ще притежава и други неща, които ако си ги купиш поотделно ще дадеш много повече от 800 лева.
    БТВ, камера под 1200 лева НЕ Е камера, а глупаво вложени пари, гаранция

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си