ooo tva s drehite i GSM-ite e mnogo otnositelna rabota.Ako roditelite imat pari,normalno da kupuvat na decata si skypi parcalki i gsm4eta ama spored men ne e tva problema,ami chesno kazano napravo mi se draifa ot nasheto pokolenie.Na 16 sym i ne6tata sa nqkaksi sredno polojenie,no po-malkite...nqmam dumi..naprimer komshiikata mi deto e na 10 max 11 lqtoto q 4uh edna ve4er da si govori s drugo komshiiche za sex...smqtaiii...i igraha na nqkakva igra i rugaha ne6to ot roda na "maika ti da eba".Tva e adski zle,shtot az pone na tqhnata vyzrast ne bqh mn naqsno kakvo to4no e procesa "ebane"
Da ne govorim za detskite diskoteki,za koito 4uvam che nqkakvi "macki" na 12 i 13 godini se bieli...kakvo e tova?!?!Kato vlqzoh v gimnaziqta v koqto u4a ot moq klas pusheshe samo edno momi4e,i az propushih no po-kysno,a sega 8 klas oshte malko cqlata paralelka shte izleze navyn.Vyv foruma vseki den se puska nqkoq druga tema za "13 godishno momi4ence,koeto pita:da spq li s 18 godishniq si priqtel" moje pove4eto da sa ebavki,no ima i mn istinski istorii...Rabotata e adski zle i stava vse po-zle