- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- za ili protiv 4algata?
Със сигурност не съм против, макар че това едва ли може да се нарече музика...По принцип не слушам, но и без това ми се налага по разни купони и рд-та. Има и такива, които смятат, че който слуша фолк не струва и две стотинки, това е за мен е голям тъпизъм, тъй като не можеш да определяш един човек по музиката, която той харесва...Лично аз познавам доста хора, които си падат по чалгата, но са свестни...По едно време смятах, че от чалгата само се затъпява, сега ми е все тая...На който му харесва - да си я слуша, всеки има право на избор и само заради това аз съм за.
абе и на мен ако ми надуват главата с турбофолк в родината на Моцарт и аз ще се карам яко. до бой също мога да стигна, но чак да го убия - не. принципно всеки да си слуша квот си иска. ама ако не иска а е принуден вече е гадно. примерно, за да ме разберете по-добре, си представете 3 часа подред да ви пускат най-противната вам музика. и на вас ще ви е до бой, нали. все пак не го оправдавам, макар да го разбирам.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
МОга само да ви кажа, че германците например абер си нямат от чалга...А когато пуснаха в една
бирария един бг диск с чалга, много и се изкефиха. За разлика от нашите античалга- фанатици, те разбират, че това е веселка музика, на която да си денсят.
Така че въобще не ги ебе европейците за нашата
музика...![]()
В един форум за Евровизия имаше линк към една песен на Азис и много хора бяха въжитени (Мисля че
беше Обичам те).
А за оная Гавра...
Осъзнайте се бе хора- тва са пълни глупости... Пука им че им дреме на европейците за нас...
Въобще
нямат никакво мнение... А циганите, щем не щем, са също българи...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от exploitedteen
Аха... Един авер- луд чалгар сега е в Германия... Каза че стоял час и половина при едни турски хамали да
слуша Таркан на касетофона им... \/
Така че - не е останала Германия съвсем без чалга... Все пак колко много турци и българи има там...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Многократно обсъждана тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ghlight=chalga
Лек ден.