.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    Със сигурност не съм против, макар че това едва ли може да се нарече музика...По принцип не слушам, но и без това ми се налага по разни купони и рд-та. Има и такива, които смятат, че който слуша фолк не струва и две стотинки, това е за мен е голям тъпизъм, тъй като не можеш да определяш един човек по музиката, която той харесва...Лично аз познавам доста хора, които си падат по чалгата, но са свестни...По едно време смятах, че от чалгата само се затъпява, сега ми е все тая...На който му харесва - да си я слуша, всеки има право на избор и само заради това аз съм за.

абе и на мен ако ми надуват главата с турбофолк в родината на Моцарт и аз ще се карам яко. до бой също мога да стигна, но чак да го убия - не. принципно всеки да си слуша квот си иска. ама ако не иска а е принуден вече е гадно. примерно, за да ме разберете по-добре, си представете 3 часа подред да ви пускат най-противната вам музика. и на вас ще ви е до бой, нали. все пак не го оправдавам, макар да го разбирам.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    МОга само да ви кажа, че германците например абер си нямат от чалга... А когато пуснаха в една
    бирария един бг диск с чалга, много и се изкефиха. За разлика от нашите античалга- фанатици, те разбират, че това е веселка музика, на която да си денсят.
    Така че въобще не ги ебе европейците за нашата
    музика...
    В един форум за Евровизия имаше линк към една песен на Азис и много хора бяха въжитени (Мисля че
    беше Обичам те).

А за оная Гавра...
    Осъзнайте се бе хора- тва са пълни глупости... Пука им че им дреме на европейците за нас... Въобще
    нямат никакво мнение... А циганите, щем не щем, са също българи...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami az ne slu6am 4alga ama koi iska da slu6a...ne mi puka mnogo osobeno

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

ахахахаах я отиди и им пусни чалга на германците, ама в град където има повечко турци да видиш как ще ти се кефят...
    Аха... Един авер- луд чалгар сега е в Германия... Каза че стоял час и половина при едни турски хамали да
    слуша Таркан на касетофона им... \/
    Така че - не е останала Германия съвсем без чалга... Все пак колко много турци и българи има там...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на machoka
    Многократно обсъждана тема:

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ghlight=chalga

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си