- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гледайте филма от 20:00 часа от БТВ
Гледайте го - днес /неделя/. Не ме питайте защо, просто го изгледайте. Такъв филм не се пропуска, ще бъдат едни ползотворни 2 часа за вас.
Тогава ще разберете какво е музика и какво означава да живееш с нея, нещо, което тук не присъства, въпреки амбициите за това от много тийнове.
Just watch it![]()
а как се казва този филм?!
"Целувка за лека нощ"
"Pianistut"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Филма наистина е мноооого хубав наистина че бъдат едни наистина добре оползотворени 2 часа!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Тамън се чудех ко да правя ;_)
....и аз ще го гледкам :_)
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Последния път когато гледах този филм бях на 13 и честно казано не разбрах много. Ако тази вечер гледам нещо по телевизията, със сигурност ще обърна внимание на филма.
мерси за идейката!!!ще го гледам!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
i az mislq da go gledam toq film.. [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Дам, препоръчвам го на девойките и господата, които си мислят, че като си купят 20 албума и знаят всички песни наизуст на дадена група, то 'живеят с музиката'.
Нека видят какво означава тя да е частица от теб, да не можеш да живееш без нея, да се храниш, спиш за да я изпълняваш и твориш.
Гледах "Пианистът" преди една-две години и останах силно впечатлена, доста ми повлия...Това се казва животът ти да е музика...Просто нямам думи...Доста въздействащ филм, заслужава си да се гледа!
Емии... Почва! Който иска да сяда и да гледа!
И аз съм го гледала и наистина останах силно впечатлена от него!![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Я си отворете една бира, пуснете си старата щайга и инсталирайте swackware. Конфигурирайте си го ръчно, подкарайте си apache и php. Създайте си едно добро сървърче и ще е дошло време за романтичен Февруари по bTV...
аз съм го гледал филма,интересен е![]()
Страхотен филм! =D> Давайте да коментираме!
Има ли нужда от коментар, особено финалния видео запис, докато течаха надписите /що се отнася до изпълнението/.Първоначално написано от anonimen
А за филма.. просто.. жестоката действителност.
Та... това са пианистите.. 'занаята' ги учи на невероятно търпение и т.н. и т.н.. абе мога да говоря с часове.
Затова поуката е станете пианисти, щот ако стане война, те оживяват![]()
![]()
Поуката е много по-дълбока, но ти си си интелигентно момче и се надявам да я схванеш, ако си гледал/когато изгледаш филма.
Пп. Мога да ви дам и едно мое изпълнение на Шопен, който звучеше през цялото време /с изключение на Лунната Соната на Бетовен за кратко/![]()
Като си помислиш, това не е било толкова отдавна. Само преди 60 години това е било суровата действителност...
гледах филма-разтърсващ е
направо нямам думи
видях как музика се запазва в едно сърце завинаги и как човек оцелява сред толкова болка и скръб
как оживя след като беше предаден, гонен и все още таеше спомена за музиката, как срещна своята силна опора в нея
как видя светнилана към спасението въпреки че спасителната ръка му бе подадена от най-върлия враг...
явно Роман Полански прекрасно е пресъздал всяка минута от това мъчение да не знаеш кога ще има изход и дали въобще ще има такъв
как се оцелява с няколко бобени зърна на ден и как след всичко това човек намира сили да не загуби разума си и да не освирепее сред хорската неприязън
ето как надеждата крепи човека
явно винаги се намират хора които да те предадат, но се явиха такива които с риск за себе си помогнаха на нуждаещия се...
хей machoka мерси че пусна тема за филма
"Целувка за лека нощ"
Филма е хубав,отличава се от другите на същата тематика!
Но погледнете някой руски филм на тази тема!
Умрелите руснаци въвъ Втората световна са 20 милиона от общо 50!Евреите даже не са и толкова ! Жалко е,че не се правят толкова филми за руската страна на нещата!
Защото отределено тя не е по лека!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Това ми е един от най-най-любимите филми!Гледала съм го два пъти и наистина е невероятно как надеждата крепи човека!Малко гадно ми стана накря,но все пак...machoka браво за темета!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Умрелите руснаци въвъ Втората световна са 20 милиона от общо 50!Евреите даже не са и толковаТова прозвуча доста гадно. Всяка човешка трагедия е ужасна сама по себе си, броят на жертвите не е толкова определящ. Ремарк е казал нещо по въпроса , което адски много ме впечатли- една човешка
смърт е всякога смърт, смъртта на един милион е само статистика.
По въпроса с филма- направи ми огромно впечатление, но не толкова като историята на човек, живеещ
чрез музиката... Поразиха ме, както винаги във филми за този период, трагедиите на всички тези хора,
абсурдността на ситуацията, лудостта на войната... И как все пак е възможно някой да оцелее сред
всичко това...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Двете неща са взаимно несравними!Първоначално написано от vra4ka
Не може да се сравнява човешка трагедия!!!
Независимо дали се късае за 50 или 50 милиона!
Както казаха - всяка загуба е сама по себе си трагична!
![]()