.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Нов превод....

[b]така, тъй като госпожата ми по испански иска да имам 6 за края...ми даде 5 текста за превод...но не мога да преведа този....
    Jefe de animacion
    Costa adeje gran hotel (sur Tenerife)
    Reguisitos de los candidatos: dominio de idiomas (castellano, ingles, aleman). Se volararan otros.

Buscamos una persona joven extrovertida, con iniciativa y dotes de mando, que sea capaz de formar su propio equipo de trabajo.

Sueldo ea convenir, seg

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Бих ти помогнала ако знаех испански
    Защо не потърсиш някоя програма за превеждане от испански на български или поне на английски. От английски лесно ще можеш да си го преведеш или някой да ти помогне

anon
    Guest
    Ne znam kakvo nivo si s ispanski, no shtom tova ne mozhesh da prevedesh- ne znam z akakva 6 ca govorish.
    animaci

Guest
    Za koga ti triabva? Imam poznati, koito sa ispanci, no shte gi vidia v subota. Ako ti go napisha v subota kusno li shte bude?

Супер фен
    [b]Jefe de animacion
    Шефа на анимацията ( )

Costa adeje gran hotel (sur Tenerife)
    Бряг Голям хотел (тоест адреса)

Reguisitos de los candidatos: dominio de idiomas (castellano, ingles, aleman). Se volararan otros.
    Изисквания на кандидатите : владеене на езици (кастилски,английски,немск ).Ценят се и други

Buscamos una persona joven extrovertida, con iniciativa y dotes de mando, que sea capaz de formar su propio equipo de trabajo.
    Търсим млад и общителен човек,иниациативен,dotes de mando,който да може да сформира собствен работен екип.

Sueldo ea convenir, seg
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си