- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, по колко пъти си слагате шампоан?
Предварително се извинявам за тъпата тема.Аз доскоро слагах по три пъти на миене минимум, а и си миех косата през ден, обаче ми казаха, че било супер вредно. Оттогава слагам шампоан само по веднъж. Вие какво мислите, вредно ли е да се слага по толкова много шампоан? А вие по колко пъти слагате?
![]()
П. П. Извинявам се за изключително малоумната тема отново, просто ми е скучно.![]()
Аз по два пъти си слагам, колко е вредно не знам, но и един косъм не ми пада от главата![]()
аз си слагам по 3 пъти и на миене и на къпанес един път нищо не става..иначе то даже е вредно косата въобще да се мие,щото се изтощава,на мен така са ми казвали
ама това са нужди,не може да ходиш неизмит и неизкъпан
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
1-во : Темата не е глупава даже е много интересна .
Иначе по темата по 2 пъти слагам шампоан .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз си слагам по 2 пъти![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
По 1 път слагам.
2 пъти. Всеки ден си мия косата.
И е ебаси коравата.![]()
Корава е,защото я миеш два пъти с неподходящ шампоан.Избери някой по-мек.От повторното шампонисване няма никакъв смисъл,а и никак не е добре косата да се премива.Един път е напълно достатъчно,освен ако преди това не е нанесена домашна маска с растителни масла,например.
ами ако не е много мазна по 1,но ако е много мазна по 2пъто,но не повечеСамо когато трябваше да измия маската с Тривитаминол и свинска мас ми се наложи да сложа сигурно над 10пъти
![]()
![]()
Ти не схвана, че под 'корава' имах друго предвид. :ДПървоначално написано от Liar
Издържлива, да.Първоначално написано от Liar
Смисъл... косата ми е суупер дълга, под кръста. Вече и не поламагам никакви грижи - нито балсами, нито маски. Подстригвам се макс 2 пъти в годината. Всеки ден къпане.
И въпреки това не цъфти, по дяволите, супер мека е, жизнена.
Някакво чудо.![]()
ауу недей,завиждам тиииииииииииПървоначално написано от Pedigree
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Поздравления тогава!Явно по рождение имаш хубава коса![]()
Между другото,моята също е под кръста,но си изисква грижи.А и не съм се подстригвала от миналата година![]()
Аз не съм се подстригвала от септември 2008, да не е август. :Д
Веднъж не се бях подстригвала 2 години, като отидох на фризьор, оная ми вика, че не била цъфтяла много. :О
Мен ме е страх от фризьори де. Ако не беше майка да ми бучи, нямаше да стъпя на фризьор, докато не започнех да се спъвам в косата си. :Д
Като цяло е някаква яка по рождение. Да не говорим, че е абсолютно права. ((:
Ако не трябваше да се суша по сто часа, всичко щеше да е рай.![]()
Косата расте, расте и в един момент, щом започне да цъфти, значи ве4е не променя дължината си, просто защото самия цъфтеж се къса, получава се нов и така...така, че ако не ходиш на фризьор...поне се подстригвай сама...иначе няма шанс да се спъваш в косата сиПървоначално написано от Pedigree
![]()
пт - зависи колко е замърсена1-2 пъти +балсам
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първоначално написано от Bianca
![]()
mmKamm, при мен работата е, че цъфтене почти няма. Примерно ако не се подстригвам 2 години, ще има, разбира се. Ама както не се подстригвам с месеци, като отида на фризьор, оная се хваща за главата, като й кажа, че цели месеци не съм се стригала.
Абе някакъв феномен. :д
Е суперПървоначално написано от Pedigree
И аз бях така преди..да реша да я изгоря малко с простите оцветители
Щото ми беше супер странно, че косата ми е адски здрава права, красива и т.н и тва не можеше да остане така..рябваше да я прееба...
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Pedigree Мега..гига.. яка косаНаправо УНИКАЛНА.Ех..
![]()
![]()
Айде още един комплимент..![]()
По темата: винаги по 2 пъти.
Mия я всеки ден, ама й слагам шампоан 2 пъти седмично... иначе само я изпалквам, за да й придам форма после.
Гледам да не я клепам много, щото и без това все й слагам пяна, лак или някви други глупости, което е вредно.
Трябва да отбележа, че най-дългото на косата ми е по-малко от една педя... не знам къде се бутам и аз.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...