.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Момичета, по колко пъти си слагате шампоан?

Предварително се извинявам за тъпата тема. Аз доскоро слагах по три пъти на миене минимум, а и си миех косата през ден, обаче ми казаха, че било супер вредно. Оттогава слагам шампоан само по веднъж. Вие какво мислите, вредно ли е да се слага по толкова много шампоан? А вие по колко пъти слагате?
    П. П. Извинявам се за изключително малоумната тема отново, просто ми е скучно.

Град
    някъде там...
    Аз по два пъти си слагам, колко е вредно не знам, но и един косъм не ми пада от главата

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми по 1 път..ама по повече
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    аз си слагам по 3 пъти и на миене и на къпане с един път нищо не става..иначе то даже е вредно косата въобще да се мие,щото се изтощава,на мен така са ми казвали ама това са нужди,не може да ходиш неизмит и неизкъпан
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    1 път
    преди си слагах по 2, ама ефекта е същия и ме мързи.

1-во : Темата не е глупава даже е много интересна .
    Иначе по темата по 2 пъти слагам шампоан .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Аз си слагам по 2 пъти
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

По 1 път слагам.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    2 пъти. Всеки ден си мия косата.
    И е ебаси коравата.

Корава е,защото я миеш два пъти с неподходящ шампоан.Избери някой по-мек.От повторното шампонисване няма никакъв смисъл,а и никак не е добре косата да се премива.Един път е напълно достатъчно,освен ако преди това не е нанесена домашна маска с растителни масла,например.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ами ако не е много мазна по 1,но ако е много мазна по 2пъто,но не повече Само когато трябваше да измия маската с Тривитаминол и свинска мас ми се наложи да сложа сигурно над 10пъти

Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Корава е,защото я миеш два пъти с неподходящ шампоан.Избери някой по-мек.От повторното шампонисване няма никакъв смисъл,а и никак не е добре косата да се премива.Един път е напълно достатъчно,освен ако преди това не е нанесена домашна маска с растителни масла,например.
    Ти не схвана, че под 'корава' имах друго предвид. :Д

Град
    Nqkyde tam
    По 1 път(2-3 пъти на седмица)... по-рано редувах единия път по веднъж,2-я път по 2а пъти тъй като фризьорка ми го предложи и също каза, че честото миене на косата не е полезно никак.

А,да не би корава да е в смисъл издръжлива?

Град
    на стола
    Издържлива, да.
    Смисъл... косата ми е суупер дълга, под кръста. Вече и не поламагам никакви грижи - нито балсами, нито маски. Подстригвам се макс 2 пъти в годината. Всеки ден къпане.
    И въпреки това не цъфти, по дяволите, супер мека е, жизнена.
    Някакво чудо.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Издържлива, да.
    Смисъл... косата ми е суупер дълга, под кръста. Вече и не поламагам никакви грижи - нито балсами, нито маски. Подстригвам се макс 2 пъти в годината. Всеки ден къпане.
    И въпреки това не цъфти, по дяволите, супер мека е, жизнена.
    Някакво чудо.
    ауу недей,завиждам тиииииииииии
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Поздравления тогава!Явно по рождение имаш хубава коса
    Между другото,моята също е под кръста,но си изисква грижи.А и не съм се подстригвала от миналата година

1 път,но си слагам и балсам след това.

Град
    на стола
    Аз не съм се подстригвала от септември 2008, да не е август. :Д
    Веднъж не се бях подстригвала 2 години, като отидох на фризьор, оная ми вика, че не била цъфтяла много. :О
    Мен ме е страх от фризьори де. Ако не беше майка да ми бучи, нямаше да стъпя на фризьор, докато не започнех да се спъвам в косата си. :Д
    Като цяло е някаква яка по рождение. Да не говорим, че е абсолютно права. ((:
    Ако не трябваше да се суша по сто часа, всичко щеше да е рай.

Ебати саморекламата.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Аз не съм се подстригвала от септември 2008, да не е август. :Д
    Веднъж не се бях подстригвала 2 години, като отидох на фризьор, оная ми вика, че не била цъфтяла много. :О
    Мен ме е страх от фризьори де. Ако не беше майка да ми бучи, нямаше да стъпя на фризьор, докато не започнех да се спъвам в косата си. :Д
    Като цяло е някаква яка по рождение. Да не говорим, че е абсолютно права. ((:
    Ако не трябваше да се суша по сто часа, всичко щеше да е рай.
    Косата расте, расте и в един момент, щом започне да цъфти, значи ве4е не променя дължината си, просто защото самия цъфтеж се къса, получава се нов и така...така, че ако не ходиш на фризьор...поне се подстригвай сама...иначе няма шанс да се спъваш в косата си

пт - зависи колко е замърсена 1-2 пъти +балсам

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ебати саморекламата.

mmKamm, при мен работата е, че цъфтене почти няма. Примерно ако не се подстригвам 2 години, ще има, разбира се. Ама както не се подстригвам с месеци, като отида на фризьор, оная се хваща за главата, като й кажа, че цели месеци не съм се стригала.
    Абе някакъв феномен. :д

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ебати саморекламата.

mmKamm, при мен работата е, че цъфтене почти няма. Примерно ако не се подстригвам 2 години, ще има, разбира се. Ама както не се подстригвам с месеци, като отида на фризьор, оная се хваща за главата, като й кажа, че цели месеци не съм се стригала.
    Абе някакъв феномен. :д
    Е супер И аз бях така преди..да реша да я изгоря малко с простите оцветители Щото ми беше супер странно, че косата ми е адски здрава права, красива и т.н и тва не можеше да остане така..рябваше да я прееба...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Pedigree Мега..гига.. яка коса Направо УНИКАЛНА.Ех..
    Айде още един комплимент..

По темата: винаги по 2 пъти.

Mия я всеки ден, ама й слагам шампоан 2 пъти седмично... иначе само я изпалквам, за да й придам форма после.
    Гледам да не я клепам много, щото и без това все й слагам пяна, лак или някви други глупости, което е вредно.
    Трябва да отбележа, че най-дългото на косата ми е по-малко от една педя... не знам къде се бутам и аз.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си