.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Повече от фен
    На мен деня ми мина перфектно, е разбира се можеше и по-добре, но да не ставам нагла!
    Първо много се радвам, че даскала по физическо беше принуден да ми пише две....искаше да ме остави без оценка и щях да го духам, но директорите му казаха да не се прави на луд и се разминах с всякакви глупости от рода на удължаване на срока и явяване пред комисия, която да ме оцени! Второ видях се е едно момче, което до преди 2 години ми беше в класа, но замина в друг град и от тогава не го бях виждала! Много се радвам от срещата ни и дори още не мога да повярвам, че го видях! :P И трето, като се прибрах от даскало се сетих, че от много време не съм пила вино, та ходих в един френд да пийнем и да послушаме музика!

Голям фен
    Град
    SF
    imah izpit po politikonomiq.sedem 4asa bqh v skapaniq fakultet dokato mina.vzeh go.ubivah za hrana i sun.naqdoh se kato svinq,prasnah edin du6 i sega slu6am pantera.otspa mi se

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Доста зле... Станах...Закъснях за среща...Взех си стипендията...Отидохме в една приятелка и беше много якичко там...След това даскало...Оттървах контролна по бизнес английски Но по ЗИП Математика бях недооценена :P И ми остави 5....Нечестна работа След това тотално се изнервих ... И решихме с моите френдки да не караме Инвестиране И Финансиране...Че имахме и два свободни по немски...Кеф... Затова отидохме у нас...И на път за у нас минахме през един магазин да вземем за ядене...Счупих една тъпа ракия...Дадох за нея 10 лв. защото съм съвестна и ми стана неудобно а от магазина бяха виновни всъщност...А аз даже не пия ракия! .... Цял ден ме боля корема.... Като цяло кофти ден ,но се надявам утре да е по-добре

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Поносимо

ем начии в даскало играхме на карти после на тренировки по баскет до 10 часа утре и неделя на състезания и ся съм скапана отсякъде

Супер фен
    dnes mi e super den bqh dosta vreme sus momi4eto koeto obi4am koeto me nakara da se po4ustvam jiv o6te 1 den

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ujas

Пак самотно. Без истински приятели. Само аз и компа. Изглежда само той ми е най-верен.

Супер фен
    Град
    sofia
    denqt mi sega zapo4va

Guest
    ami denq mina normalno,kakto minavat vsi4kite mi dni.
    otvorih si o4ite - pomislih si za nego.
    stanah - pak si mislih za nego.
    oblqkoh se - otnovo su6tite misli.
    hodih do magazina - su6toto.
    pribrah se v nas - mislih siii..da,za nego pak..
    i taka cql den...i taka vseki den...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Някакъв странен ден беше. Станах сутринта, като предишната вечер бях прочел,че вече няма билети за Лукойл- Ц.Звезда, но имах надежда .Отидох и УСПЯХ ДА СИ ВЗЕМААААААААААА , после на лекар, хапване и релакс в нас, коремни преси, айдееее на мача и после пак в нас...хапване и тн.

Това е.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ooo dnes mi be6e mega dobriq den lele ot dosta vreme ne sum imala takuv den,napraihme s brat mi kupon4e i be6e mnogo ludnica i o6te ne moga da gledam

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    хихих невероятен ден... най-страхотния от много време насам..щастлива съм...ако щете вярвайте но се влюбвам отново в човека до мен...и чувството е страхотно..като прераждане...хехе направо хвъркам в облаците...ша-ла-ла
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Фен
    Град
    Шумен
    Ами деня ми беше ужасен.Болна съм и бях на лекар и ми изписаха някви отвратителни антибиотици... Майка цял ден не спря да чисти в нас и много ме изнерви.Брат ми и той не мога да го изгоня от компа и той нерви адски много ама кво да напрая.Абе общо взето ужас...

Студено е навън.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Sega zapo4va ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    toi edva zapo4va.....

Еми моят мина мноо весел0, щото сутринта трябваше да ходя на даскало, ама срещнах една приятелка и така и не отидох на училище След това се прибрах, оправих си стаята, ядох и гледах ТV и седнах да уча.После гледах АЛФ, сега вися на РСто и смятам да отивам да ям и да гледам Малкълм
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    kakto obi4am da kazvam SSDD ( Same Shit Different Day...)...vajnoto e 4e denq mina...sq ostavat samo kam 50-na dni go idvaneto mi v Bilgaria \/ =D>

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Zle... Be6e super tupo, stana mi MNOGO sduhano i popadnah v edna GOLQMA 4erna dupka... OTVRATITELEN DEN
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    otvratitelno..........spe4elih na skoro prusten ot koka kola...i v4era otidoh v u4ili6te do kenefa da si zakop4aq bodito........i prestena padna v dupkata na kenefa.......... napravooo, mi stana mnogo gadno....sega mili4kia sedi pri lainata........

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ми..горе долу..не особенно добре..
    косата ми беше ужасна,а като
    не си харесвам косата сичко
    е на опаки..

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    супер яко...ходих за 4 часа на даскало и през другото време играх карти...видях се с един много скъп за мен чоевек който не бях виждала от миналия петък напихме се заедно...но все пак предстои и вечерта..са излизам да пия още 1,2 бирички и така..
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Фен
    Град
    Добрич
    Super be6e,hilihme se v daskaloto kato nqkvi otka4eni,praehme si veselo,a i imam 6 po fizika.Napravo se u4udvam,az 4etvorkajiikata da imam 6 i to po fizika,tova e napravo ogromno 6tastie.Posle kato se pribrah ni6to osobeno ne se slu4i,kakto obiknoveno.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В даскало същата скука, но какво да се прави . С един френд от класа праснахме 2 дълги кафета.След даскало пак тъпня.Като цяло денят беше добър, но нищо по-така не се случи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си