- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми ме нарани
веднага отивай при майка си.разкажи й вси4ко.аз съм сигурна че вземете мерки.
samo s 4udq kak ima o6te takiva gora kaji na maika si!tiq deto gi kazvat za policiqta ne se zalugvai ni6to nqma da napravqt ako ne m puhne6 10000 kinta v sakotoПървоначално написано от addictedtou
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moeto reshenie e da si nosish 2 boxa v gashtite s top4etaaz taka pravq
e ne po bashta mi de
ama :P zza seki slu4ei probvai
Ако все още не си говорила с майка си за това по добре го направи.Тя ще те разбере и двете ще можете да вземете някакво решение как да постъпите.Нз как може да има такива хора или по точно за случая-такива бащи....Да посегнат на собствената си дъщеря и то по такъв начинПросто нямам думи.Но горе главата.трябва да бъдеш силна и си мисля че точно в този момент ти трябва най-мн подкрепата на майка ти.
Поговори с маита ти!Трее се обърнете към полиция или друго не трее да остааш нещата така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TURSI POMO6T VUZMOJNO NAI BURZO !!!!! VUOB6TE NE TRQBVA DA MISLI6 !!
predi vreme ba6a mis e napi (na Georgiov den be6e toi po princip ne kysva alkohol samo po praznici) i az mama i toi izpra6ame gosti i az varvq i nablizo imajme varel s voda na dvora i toi me napraska s voda cqlata bqh mokra ama be6e 6ega v smisal veselo se praslkahme![]()
![]()
![]()
a po temata .... emi tfa koeto e napravil e mn lo6o trqbva da se sdarja da ne pie za da ne pravi problemi na teb i maika ti .Govori s neq tova ne e na maitap
(sun)~{}*
Темата е от преди 2 години хора...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Мале тва е много гадно!!! Трябва да разкажеш всичко на майка си задължително може тя да измисли по добро решение на проблема ,но ако кажеш на полицията за станалото без той да разбере няма как да те нарани защото предполагам, че те ще го задържат поне временно.![]()
Ako bashta mi napravi tova(nedai boje) shte izbqgam otvkushti momentalno.. edva li shte imam sili da napisha tema za tazi sluchka.. nz mislq che ne kazvash istinata .... ako gresha sujalqvam no tova si znaesh samoi edinstveno ti.. se edno.. govori s maika si (ako ne luje6)
~Remember,remember...25th of November~
Не Ви отива да се ебавате с толкова сериозно нещо! Не ви е срам!
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от Vikitooo
тема, която започва с нещо тип "не се ебавам, тва не е спам" не ми вдъхва много доверие...
хора темата е стара
ама това е доста сериозно .. дано да се е оправило момичето с тоя луд човек които е нейн БАЩА![]()
![]()
Хората създават деца за да оставят нещо след себе си,а тоя дето ти е причинил това ще остави след себе си купища клетви от тебе,от майка ти,от мене и от всички.Незнам ккаво да ти кажа,но всичко се връща на тоя свят!!!!!!!!!Всичко дори и това![]()