.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: burkane

Guest

burkane

znachi povecheto ot vas mogat da vzemat tazi tema za ebafka no ne e...nz...vednuj chuh che dokato muja pravel sex mu bilo gotino da ima neshty v anala...az reshih edin den dokato se samozadovolqvam da go probvam..normalno li e tova ili mi ima neshty..

P.S. molq samo po-temata iskam suvet speshno i chestno

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: burkane

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znachi povecheto ot vas mogat da vzemat tazi tema za ebafka no ne e...nz...vednuj chuh che dokato mtino dauja pravel sex mu bilo go ima neshty v anala...az reshih edin den dokato se samozadovolqvam da go probvam..normalno li e tova ili mi ima neshty..

P.S. molq samo po-temata iskam suvet speshno i chestno
    ahxahxhaxhahxa мисла че отговора е ф тебе ти ше кажеш нали си си слагал НЕЩО Ф АНАЛА..
    бати лайната чесно
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

the____
    Guest
    ami obektivno boglednato tova dopada pove4e na mujete s bi ili homosexualni naklonnosti,no gledai da ne ti stava navik!

Guest
    Emi normalno e da se probva. Ako ti e qko go pravi, no ne stavay gey. Toest, az ne moga da ti kaja kakuv da stavash, no...

И аз съм го чувал, но никога няма да го направя
    За педалско го мисля

ti kaja ne mi se struva osobenno normalno..

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    ima6e nqkva podobna tema kak nqkaf pak si bruknal v anal4eto i posle nqkoi po obrazovan kaza 4e tova e normalno v smisal takuf 4e po tozi na4im stimulira6 nqkvi erogenni zoni i ima veroqtnost za po golqmo zadovolqvane
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Не е нормално, не го прави.

Темата се изчерпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си