.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Мoderated:Търся песничка от реклама по Foxlife

здравеите ве4е няколко дена си бласкам главата с една песен ..зна4и става вапрос за рекламата на Снаипериста(jarhead) има една реклама ядават по тв-то (foxlife) и на рекламата пускат една песен мно яка ....изтеглих соунд трака ама я няма ..мисля 4е е на кени лест ама незнам как се казва ? хелп плс ! песента е яка !

Moderated by Tiffany
    по точка 7 от правилника.

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Kayne West-Jesus walks
    песента наистина е супер добра..не знаех че е от филма докат не гледах рекламата а и филма е обещаващ...
    Съжелявам че не мога да дам линк ама имам проблем с дата но съм почти убедена че я има там

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мерси минути следкато пуснах темата ве4е намерих песента .... филма наистина изглежда доста обетава6т ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    мерси минути следкато пуснах темата ве4е намерих песента .... филма наистина изглежда доста обетава6т ...
    С отговора на автора смятам темата за приключена.

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си