- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Dimana vs. Preslava
Preslava ve4e vtora godina e na varha,normalno e da se opitat da nalojat neshto novo na pazara,puk i oshte purvata pesen na dimana "kum tebe ti4am" beshe na vurha v klasaciitetaka 4e nishtu 4udno tq da e novata zvezda....koi znae...
![]()
мале че сте прости.........![]()
Оффф аре мълчете беееПървоначално написано от evanescence_fen4e
Всеки си има право на собствено мнение и собствен вкус,като не ви харесва-има толкооова други теми
....
![]()
Димана?...хммм ГОЛА ВОДА...Не че и Преслава особено му кефи,ама то това си е риторичен въпрос,Преслава е от 2 години доста известна,и въпреки че 70% от песните и въобще не ми харесват...абе много ясно,че Преслава,ама то има време де....Иначе Димана според мен даже и да може да пее,текстовете и на 2те и песни са супер тъпи,да не говорим за клиповете..Абе бая трябва да поработи,за да стане що годе годна певица
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
dimana van6no e po-krasiva
Преслава е много по-добра певица и е по-красива от Димана
ei za tva brate ni trqbva diktatura - ili nqkoi nenormalen fa6ist ili nqkoi dva puti po-lud komunist 6e ni opravi.da gi subere vsi4kite tiq kravi i da gi vkara v nqkoi lager.v purvite desetiletiq na minaliq vek sa imali svetovni voini ama ne sa imali 4alga...zapo4vam da se 4udq koe ot dvete e po-golqmoto zlo.
Ква е тая димана?Грозна е много.нито една песен не ми харесва на димана.преслава е много по готина има хитови песни много е по красива и има глас а димана няма.
димана е одвратителна.
самоооооооооооооооооооооо о
преславаааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааа![]()
Първо се чудя на създателя на темата с какъв акъл я е правил. Как може да се сравнява една нова певица като Димана със сравнително утвърдилата се в поп-фолк средите Преслава.![]()
Как може да се сравняват две фолк певици?! Те не са ли еднакви или това е нещо като играта "Открийте разликите!".
не ма кефи...!Поредната еднаква. Не виждам нищо различно в нея.Супер безлична.Имитира Деси Слава или поне така ми се струва
i dvete gra4at kato gargi
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
ЪхАз дето не слушам чалга, ама няма как да не се изкажа!Димана? Е, знам коя е.. Верно, че първия и хит.. чат-пат ставаше, не беше боклук като останалите.. Или беше?Мен ме радваше, но да засенчи Преслава!Не ми се вярва!Та Преслава( не съм и фенка но..) е 100 пъти по добра певица от нея!Не, абсурд..
САМО ПРЕСЛАВА!![]()
Ъх.. глупости говоря : Само SLIPKNOT!!!!=))))
И аз не мисля,че ще я засенчи ама.....ше се натисне малко и....айде става работата.
![]()
подкрепям!Първоначално написано от just_a_kid
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Димана горката е толкова спряла,че и след 200години няма да успее да зесенчи Преслава,или която и да била....Просто няма шансове според мен.Спрат ли да я лансират толкова много ще се забрави на втората седмица....![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Не си падам по чалгата,но Преслава не може да се замести,просто си има глас,път тази Димитричка от кое село са я извадили не знам...
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Dimana -![]()
Preslava - \/
Aide da q zasenchi de .. ama s koe s groznite si cici li![]()
Dosega sum 4ula dve pesni na dimana iiii tva naistina e nekva jalka proba da se sastezava s nalojilite se ve4e v bran6a, a kamo li s Preslava... Nai malkoto Preslava ima unikalen glas i makar i da ne slu6am mn 4alga priznavam, 4e Preslava naistina moje da se nare4e PEVICA![]()
Kolkoto do onaq cirkadjiika Dimana... prognoziram 4e savsem skoro 6te q zaleqt sas sto kila pomiq![]()
Мене ме нема в целата схема..
PRESLAVA FOREVERRRRRRRR!!!!
Тая Димана на клиповете добре я докарват...нямам идея с какво я правят, обаче онзи ден я мернах на Планетата на промоцията й...Тя много страшна, бе хораНяма нищо общо с клиповете....Ама абсолютно...дори можеш да кажеш, че са 2 човека различни...
За гласови качества и смислени песни...ще се възъдържа да коментирам.![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!