.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Голям фен
    Град
    sofia
    preslavaaaa taq dimana e poziorka

Re: Dimana vs. Preslava

Цитирай Първоначално написано от voro
    spored istochnik se gotvi da zasenchi Preslava! No ne samo s viziq-momicheto imalo 3 puti po-dobur glas ot Preslava

Leleeeeee 6te me umorite Kak nekva pikla det cvili kato kobila 6te zasen4i preslava be

Preslava ve4e vtora godina e na varha,normalno e da se opitat da nalojat neshto novo na pazara,puk i oshte purvata pesen na dimana "kum tebe ti4am" beshe na vurha v klasaciite taka 4e nishtu 4udno tq da e novata zvezda....koi znae...

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

мале че сте прости.........

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    k'va e tazi tapa tema be horaaa tolkova li ste .....
    Оффф аре мълчете беее Всеки си има право на собствено мнение и собствен вкус,като не ви харесва-има толкооова други теми ....

Димана?...хммм ГОЛА ВОДА...Не че и Преслава особено му кефи,ама то това си е риторичен въпрос,Преслава е от 2 години доста известна,и въпреки че 70% от песните и въобще не ми харесват...абе много ясно,че Преслава,ама то има време де....Иначе Димана според мен даже и да може да пее,текстовете и на 2те и песни са супер тъпи,да не говорим за клиповете.. Абе бая трябва да поработи,за да стане що годе годна певица
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Повече от фен
    Град
    sofia
    az za pyrvi pyt 4uvam 4e ima pevica dimana

Повече от фен
    Град
    ruse
    dimana van6no e po-krasiva

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Преслава е много по-добра певица и е по-красива от Димана

Голям фен
    Град
    SF
    ei za tva brate ni trqbva diktatura - ili nqkoi nenormalen fa6ist ili nqkoi dva puti po-lud komunist 6e ni opravi.da gi subere vsi4kite tiq kravi i da gi vkara v nqkoi lager.v purvite desetiletiq na minaliq vek sa imali svetovni voini ama ne sa imali 4alga...zapo4vam da se 4udq koe ot dvete e po-golqmoto zlo.

Guest
    Ква е тая димана?Грозна е много.нито една песен не ми харесва на димана. преслава е много по готина има хитови песни много е по красива и има глас а димана няма. димана е одвратителна. самоооооооооооооооооооооо о
    преславаааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааа

Първо се чудя на създателя на темата с какъв акъл я е правил. Как може да се сравнява една нова певица като Димана със сравнително утвърдилата се в поп-фолк средите Преслава.

Повече от фен
    Как може да се сравняват две фолк певици?! Те не са ли еднакви или това е нещо като играта "Открийте разликите!".

Guest
    не ма кефи...!Поредната еднаква. Не виждам нищо различно в нея.Супер безлична.Имитира Деси Слава или поне така ми се струва

Фен
    Град
    BURGAS

ha

i dvete gra4at kato gargi
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Ъх Аз дето не слушам чалга, ама няма как да не се изкажа!Димана? Е, знам коя е.. Верно, че първия и хит.. чат-пат ставаше, не беше боклук като останалите.. Или беше?Мен ме радваше, но да засенчи Преслава!Не ми се вярва!Та Преслава( не съм и фенка но..) е 100 пъти по добра певица от нея!Не, абсурд..

САМО ПРЕСЛАВА!
    Ъх.. глупости говоря : Само SLIPKNOT!!!!=))))

И аз не мисля,че ще я засенчи ама.....ше се натисне малко и....айде става работата.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Как може да се сравняват две фолк певици?! Те не са ли еднакви или това е нещо като играта "Открийте разликите!".
    подкрепям!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Фен
    Град
    Vkyshti
    Димана горката е толкова спряла,че и след 200години няма да успее да зесенчи Преслава,или която и да била....Просто няма шансове според мен.Спрат ли да я лансират толкова много ще се забрави на втората седмица....
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Не си падам по чалгата,но Преслава не може да се замести,просто си има глас,път тази Димитричка от кое село са я извадили не знам...
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от strawberry
    Димана горката е толкова спряла,че и след 200години няма да успее да зесенчи Преслава,или която и да била....Просто няма шансове според мен.Спрат ли да я лансират толкова много ще се забрави на втората седмица....
    хаха много точно казано

Абе, Пресито си е наш човек, а Димана и едно интервю не е дала и ще засенчва нашето момиче. Сигурно като са учили Преслава е имала повече приятели и сега Димитричка иска да и отмъщава ама Preslava is the best forever!!!

Guest
    Dimana -
    Preslava - \/

Aide da q zasenchi de .. ama s koe s groznite si cici li

Dosega sum 4ula dve pesni na dimana iiii tva naistina e nekva jalka proba da se sastezava s nalojilite se ve4e v bran6a, a kamo li s Preslava... Nai malkoto Preslava ima unikalen glas i makar i da ne slu6am mn 4alga priznavam, 4e Preslava naistina moje da se nare4e PEVICA
    Kolkoto do onaq cirkadjiika Dimana... prognoziram 4e savsem skoro 6te q zaleqt sas sto kila pomiq
    Мене ме нема в целата схема..

Повече от фен

...

PRESLAVA FOREVERRRRRRRR!!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Тая Димана на клиповете добре я докарват...нямам идея с какво я правят, обаче онзи ден я мернах на Планетата на промоцията й...Тя много страшна, бе хора Няма нищо общо с клиповете....Ама абсолютно...дори можеш да кажеш, че са 2 човека различни...
    За гласови качества и смислени песни...ще се възъдържа да коментирам.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове