- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Dimana vs. Preslava
Така е...Димана наистина има готини песничка(тези които съм чула досега де)ама за конкуренция с Преслава не може да се говори
Чалгата смърди е не го ли разбрахте че тя няма бъдеще![]()
Вече казъх,чалгарките не могат да пеят!
ми незнам,но Преслава в момента води здраво класаций те.....ааа за Димана...не ми допада \/
I would fly to the moon and back if you'll be...
If you'll be my baby
I've Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby?
Mn ste zle tiq deto mislqt 4e Diman e samo nqkva si tam deto izliza i ne moje da pee,a 6to se otnqsq do Preslava i tova 4e novoto otkritie na Payner 6te q zasen4i ne bi moglo da stane,za6toto Preslava e varha i skoro 6te nadmine i Ivana koqto zapo4va da se gubi sred neinite hitove!![]()
preslava mn qsno taq dimana e mn grozna ot blizko![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Dimana e nai qkata pevica na Payner sled Aneliq i mn qsno 4e 6te zasen4i Prasislava-daje ve4e go napravi!![]()
Ееее чак пък да измести ПреславаНе вярвам.Димана има 3-4 добри песнички докато на Преслава почти всяка една песен й става хит,а и да не говорим,че последната песен на Димана - Sorry или там както беше е меко казано отвратителна!!!
От нейните песни ми харесват Луда обич,Само тебе и Хиляда градуса любов... А на Преслава може би няма песен,която да не ми харесва
Димана има глас,но не мисля,че ще успее да измести Преслава...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И двете немогат да пеят ! И двете са напомпани до безкрайност с силикон ! Мега грозни са ! особено тая Преслава е доста дебела ! И двете пеят за едно и също ! Абе това е мнението ми за "фолк"певиците !!
Ами не знам коя от певиците може да пее...Искам на живо да изпеят нещо без музика,за да се прецени.Така по клиповете,с тия синтезатори...
Dimana nikoga nqma da zasen4i Preslava!Preslava e nai-dobrata pevica spored men v Payner.Diman4eto da si gleda rabotataMnogo malko Dimaneni pesni mi haresvat,dokato na Preslava vsi4ki mi haresvat(bez tezi v na4aloto na karierata i).
dimana e golqma sladurana tq e N:1
ем те в Пайнер си правят клонинги не знаете ли ?!?!??!?!![]()
ooo yes. Трябва да отбележа: темата е жестока. Гласувам за най-новото откритие на Пайнер - Димана. Тя е сипер. Какъв глас само. Нямам думи
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Мда...явно неслучайно характеризират Найтуиш като "чалгата в метъла".
Кой го прави това?Първоначално написано от `Death`Whore`
аз,що? :P![]()
те метъл ли са изобщо?![]()
![]()
а защо да не са метъл??
Защото могат да свирят ли?![]()
не знам,аз съм много "ортодоксален" в това отношение
добре,женски вокал да е,ама поне да е дебела и грозна
и нямат човек в групата,който да спи в кофите или да вдишва от пликче с умрял гарван преди концерта....
:P![]()
ЕЕЕееееее...изгаври се
Според мен са си симфоник/пауър, а и двете неща се водят метъл![]()
![]()
скандално...
то значи онзи чекиджия Глен Бентън е истинският метъл, а?? Какво като е некадърен...
бтв нали знаеш защо метълите носят черно??
този виц не го знам,кажи
защото им е умряла музиката![]()